Ellan kynästä

On 09/02/2019 by bdroom

Olen kampaajanurani aikana enemmän ja enemmän alkanut näkemään kauneutta ihmisissä, miehissä ja naisissa. Työssämme otetaan paljon kuvia hiuksista  ja itsekin pidän sitä tärkeänä.

Katsellessani upeita ihmisiä ja kuvatessani heitä, monesti ajattelen kuinka hienoa olisi saada napattua kuva juuri tuosta kasvojen kulmasta, tuosta naurun pyrähdyksestä tai jostakin tietystä katseesta. Olen hämmästynyt (oikeastikin) siitä miten jokaisesta ihmisestä löytyy ihan omanlaista persoonallista kauneutta. En tiedä onko itsessäni tapahtunut jotakin, vai mistä tämä hempeily johtuu, mutta entistä enemmän haluaisin taltioida ne kauniit välähdykset ja näyttää että -katso miten kaunis olet! Hiukset ovat yksi osa kaunista kuvaa, mutta kauneus on kuitenkin jotakin muuta..

Mutta… Huonona aasinsiltana tästä omaan työhöni… Minusta hienoimpia hetkiä on ehkä ne, kun asiakas jolla on ollut 20 vuotta otsatukka, sen takia että on kuvitellut että ”mulla on niin korkea otsa” tai muuta vastaavaa, pääsee yli omasta tottumuksestaan ja ymmärtääkin yhtäkkiä kuinka upeasti kasvot tulisivatkin näkyviin ilman otsatukkaa. Sitten me innoissaan vaan odotellaan sen pois kasvamista 😁 !

Tämä nyt  oli vain yksi esimerkki, otsiksethan itsessään ovat hienoja, mutta joskus se voi olla suoja joka peittääkin ”sitä jotakin..”

Sitäpaitsi, mitä ihmeen vikaa on korkeassa otsassa? 😘

Tavataan BD Roomissa ❤️ -Ella

Ella Kuusisto

Kirjoittaja on satavuotiaan talon emäntä, kahden tytön lempeä äiti sekä sydämellinen elämäntutkija.