Hiustenvärjäyksestä Asiaa!

On 05/03/2015 by bdroom

Televisiossa on ollut hyvä dokumentti koskien hiusvärien turvallisuutta, tai pikemminkin turvattomuutta. Aihe on erittäin vakava ja hyvin vakavastiotettava, mutta syytä paniikkiin ei ole. Olemme molemmat, sekä Saara että Niina, jo useamman vuoden ajan perehtyneet aiheeseen syvällisesti ja hakeneet aiheeseen liittyvää koulutusta ja tietoa. Tunnemme värien riskit, ja noudatamme työssämme äärimmäistä varovaisuutta ja turvallisuusohjeita. Pyrimme myös koko ajan päivittämään tuotteitamme ajan henkeen. BD Roomin käytössä on myös ppd- vapaita hiusvärejä, sekä kasvivärejä, näin ollet voimme palvella myös herkistyneitä asiakkaita.

Haluamme muistuttaa, että Ppd (hapete väreissä oleva aineosa) ei ole ainoa allergeeni, vaan ihmiset voivat herkistyä lähes mille vain. Jos tiedät herkistyneesi jollekin kosmeettiselle aineosalle, tai jos epäilet sitä muistathan mainita siitä käyntisi yhteydessä, jotta voimme etsiä sinulle sopivia tapoja käsitellä hiusta.

Kohun keskellä voimme kuitenkin hyvillä mielin todeta, että yhteensä 29-vuoden uramme aikana ppd-allergiatapauksia on ollut vain 1, muita kosmetiikka-allergisiakin vain muutamia. Meidän kokemuksemme mukaan, pohjautuen meidän asiakaskuntaan (arviolta jopa tuhat asiakasta), suurempana riskinä lienee kuitenkin päivittäiskosmetiikka, kuin turvallisesti ja ohjeiden mukaisesti käytetyt hiusvärit.

Ohjelma on katsottavissa Ylen Areenssa

http://areena.kokeile.yle.fi/1-2467188

 

Turvallisia hiusvärjäys -hetkiä! Niina&Saara