Kerasilk Treatment silottaa ja suoristaa pörröiset ja kiharat hiukset

On 14/01/2016 by bdroom

kerasilk kuva

Kerasilk Treatment on täällä! Palvelu on hoitopalvelu, joka silottaa ja suoristaa hiusta. Keratiini viedään hiukseen suoristusrautaa apuna käyttäen, lopputuloksena sileät ja terveemmät hiukset. Palvelulla voi joko silottaa pörröä tai jopa suoristaa kiharaa hiusta. Lopputuloksesta päätetään etukäteen yhdessä kampaajan kanssa. Palvelu vie normaalia hoitokäsittelyä enemmän aikaa. Lyhyen hiuksen käsittely kestää noin tunnin, kun pitkän hiuksen käsittelyyn saattaa aikaa mennä jopa 3 tuntia. Tämä kannattaa ottaa huomioon aikaa varatessasi. Kestovärjäyspalveluita voi tehdä samanaikaisesti Kerasilk Treatmentin kanssa, mutta kevytväri- ja Elumenpalveluite ei suositella samanaikaisesti tehtäväksi.

Niinalle tehtiin testikäsittely marraskuussa koulutuksen yhteydessä, sekä olemme tehneet koekäsittelyita muutamille asiakkaillemme. Lopputulokset ovat todella vakuuttavia. Hius on sileä ja hyväkuntoisen näköinen, sekä tuntuinen! Tule ihmeessä kokeilemaan!!

Palvelun hinta on 68€/h.