Ekokampaamo, Kestopigmentointi ja Brasilialainen sokerointi saatavilla NYT!!

On 04/12/2016 by bdroom

Joulun jälkeen BD Roomissa aloittaa työskeltelynsä koulutettu ekokampaaja Ella Kuusisto. Ekokampaamopalvelut ovat täydellinen lisä studion palveluvalikoimaan. Ekokampaamo on vaihtoehto niille, jotka ovat herkistyneet synteettisille väreille ja myös niille, jotka haluavat vaalia elämässään ekologisia arvoja. Ella on koulutukseltaan myös kosmetologi ja hänen mukanaan saamme upean kattauksen palveluita myös ihonhoitopuolelle.

Ella tekee kestopigmentointeja kulmiin, eyelineriin sekä huuliin. Kestopigmentoinnilla saat täydelliset, vuosia kestävät rajaukset helpottamaan arkea ja tuomaan syvyyttä. Kulmissa käytössä on 3D karvatekniikka, jossa jäljitellään luonnollisia, yksittäisiä karvoja. Tekniikalla pystytään ”täyttämään” kulmia, tai jopa luomaan kokonaan uudet kulmakarvat luonnollisen näköisesti.

Lisäksi palveluvalikoimaan tulee mikroneulaus- ja ultraäänikasvohoidot ja paljon kysytty ”brassisokerointi”.

Uudet kosmetologipalvelut ovat varattavissa ainoastaan puhelimitse 0505911595. Ekokampaamopalvelut voit varata sekä nettiajanvarauksesta, että puhelimitse. Ella tarjoaa lisäksi myös perinteisiä parturi-kampaamopalveluja 16 vuoden kokemuksella. Tervetuloa kaikki tutut ja tuntemattomat asiakkaat <3

Beauty_Designers_Room_InkLogo_Web_Sekokampaajat-black