Asiakaskokemuksia yleellisestä Esse -kasvohoidosta osa. 1.

On 07/08/2017 by bdroom

Kesällä etsimme asiakaskunnastamme kahta testihenkilöä kokeilemaan probioottista Esse -kasvohoitoa. Löysimme arvonnan kautta kaksi ihastuttavaa naista, Tiinan ja Paulan. He ovat nyt kirjoittaneet kattavat tekstit kokemuksistaan. Tiinan mietteet saat lukea tässä ensimmäisessä osassa, Paulan mietteet tulevat osassa 2.

Tiinan mietteitä:

Reilu kolme viikkoa nyt kulunut siitä kun kävin Esse-kasvohoidossa ja sain Esse-tuotteet testikäyttöön. Itse hoito oli täydellinen rentoutushetki, jossa Ella kasvohoidon lisäksi hieroi myös kädet ja niskan alueen. Essee-tuotteet myös tuntuivat miellyttäviltä iholla koko hoidon ajan sekä sen jälkeen. Missään vaiheessa ihoa ei kirvellyt tai kiristänyt. Etenkin hoidon jälkeen iho oli ihan kosteutetun tuntuinen. Ainut mistä, myös poikaystäväni aluksi mainitsi oli Essee-tuotteiden ominaistuoksu, mihin kyllä ajan kanssa molemmat totuimme. 😄

Tähän kolmen viikon testijaksoon on mahtunut ulkomaanmatkaa, reissuja ja valvomista, mikä yleensä näkyy minulla myös ihon kunnossa. Koen, että Esse-tuotteet ovat kuitenkin hillinneet ihon epäpuhtauksien syntymistä ja rasvoittumista. Suosikki tuotteeni päivittäisessä käytössä ovat puhdistustuotteista gel cleancer ja kosteusvoiteista rich moisturiser. Geelipohjainen puhdistusaine tuntuu tehokkaalta vaikka olisi käyttänyt meikkiä tai aurinkorasvaa päivän aikana ja rich moisturiser kosteuttaa ihanasta pintakuivaa ihoani. Myös kuorintaa ja naamiota olen käyttänyt kerran viikossa ja sen jälkeen iho tuntuu aina erityisen heleältä seuraavana päivänä. Ainut mitä kaipaisin lisäksi ihonhoitoruutineihini on kasvovesi, jota ei testipakkauksessa ollut.

Aion jatkaa Esse-tuotteiden kokeilua tämän testi-jakson jälkeenkin, sillä ihoni on tuntunut niin helppohoitoiselta, ettei meikkiä ole juuri kesän aikana tullut käytettyä. Haluan myös nähdä miten tuotteet toimivat kun viileät ilmat taas tulevat, jolloin ihoni vaatii yleensä extra määrän kosteutta. Kesäterveisin, Tiina