Asiakaskokemuksia yleellisestä Esse -kasvohoidosta, Osa 2.

On 07/08/2017 by bdroom

Paulan kokemuksia:

Taustaa ihostani ja kokemukseni Esse- hoidosta ja tuotteista

Olen pikkutytöstä asti ollut kiinnostunut ihonhoidosta. Onneksi, sillä 12- vuotiaana ihoni alkoi muuttumaan ja taistelu on jatkunut vaihdellen tähän päivään asti, lähes 33- vuotiaaksi! Voin siis sanoa, että yli puolet elämästäni olen murehtinut ihoani. Ihonhoitointo on tullut tarpeeseen 😉

Jossain vaiheessa söin antibioottikuureja ihoa rauhoittaakseni ja lopulta lääkäri määräsi Roaccutan- kuurin. Kuuri rauhoitti pahimman ärhäkkyyden, mutta pari vuotta myöhemmin alkoi selkeä hormonaalinen akne- leuan seutu oli jatkuvasti kipeiden, ihon alla loukkuun jääneiden paukamien peitossa. Onneksi löysin ruokavaliosta tietyt triggerit ja sain ruokavalion ja tutun kosmetologin avulla pahimman taas rauhoittumaan.

Ihoni on nykyään pintakuiva, epätasaisen värinen ja erittäin herkkä epäpuhtauksille. Etenkin T- alue kerää epäpuhtauksia huolellisesta ihonhoidosta huolimatta. En viitsi ynnäilläkään, miten paljon rahaa on ihonhoitotuotteisiin mennyt!

Olin siis onneni kukkuloilla kun pääsin Esse- testiryhmään. Omien kokemusten kautta olen ymmärtänyt suoliston vaikutuksen ihoon, joten probioottinen ihonhoito kuulosti vähintäänkin mielenkiintoiselta! Avoimin mielin tulin BD Roomiin Iidalle kasvohoitoon. Tuotteet tuntuivatkin heti tosi hyviltä iholla, ja vaikka joissain tuotteissa on voimakkaat tuoksut, ne eivät itseäni häirinneet kun olivat aitoja, ei esanssisia. Hoito oli rentouttava ja täynnä ihania aistielämyksiä. Hoidon jälkeen iho näytti ihmeen tasaiselta niin pinnaltaan kuin väriltäänkin! Jätin tuotteet iholle yöksi ja pesin kasvot vasta aamulla koepakkauksen tuotteilla.

 

 

Sain kokeiluun normaalin ihon hoitotuotteet; voide- ja geelipuhdistuksen, suklaakuorinnan ja savinaamion sekä deep- ja rich- kosteusvoiteet. Voidepuhdistus ei oikein tuntunut omalle jutulle, mutta käytin sitä tuplapuhdistuksena geeliputsarin kanssa. Geeliputsari sen sijaan on mieleinen! Riittoisa, raikkaan tuoksuinen, tehokas (!!), pehmeästi vaahtoava. Se tuntuu paitsi putsaavan ihon todella hyvin, myös parantavan pintaverenkiertoa ja tasoittavan ihon sävyä. Molemmat kosteusvoiteet tuntuivat myös tosi hyviltä ja silottivat ihoni pinnan pehmeäksi ja sileäksi parissa päivässä. Voiteet imeytyivät loistavasti ja jättivät pinnan kosteutetuksi, mutta mattaiseksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Meikin alle molemmat voiteet olivat tosi hyvän tuntuisia, vaikka rich- voidetta käytinkin yövoiteena pääosin. Kuorinta on tosi miellyttävä, sillä se lämpiää iholla. Se tuntui tosi tehokkaalta, samoin puhdistava naamio jota Iida käytti jo kasvohoidossa, mutta naamio oli myös kokeilupaketin mukana.

Kahden viikon tuotekokeilun jälkeen tuntui, etten tahdo enää muuta ihonhoidossani käyttää. Tarvitsen paljon vähemmän peiteaineita, koska iho on niin paljon tasaisempi. Uusia näppylöitä kokeilun aikana nousi vasta, kun hormonaalinen kiertoni teki tehtävänsä, mutta vanhasta poiketen tuli vain yksi näppylä ja sekin poistui nopsaan eikä jättänyt arpea, kuten yleensä. Varmasti pehmennyt ihon pinta helpotti näppylän nousemista iholle niin, ettei se päässyt ”koteloitumaan”. Tuntuu ihan käsittämättömältä, miten iho on niin paljon paremman värinen ja ihanan pehmeä, kosteutettu ja puhdas. Nenästäni on tuntunut mustapäät katoavan jonnekin eikä nenänvierustatkaan ole keränneet epäpuhtauksia minulle tuttuun tapaan.

Kun kokeilutuotteet loppuivat, olin pari päivää vanhojen tuotteiden varassa. Oli äkkiä selvää, että haluan ostaa Essen tuotteet kotiin ja niinpä kävin hakemassa geelipuhdistuksen ja kosteusvoiteen.

Ihoni on nyt ihmeen hyvässä kunnossa! Edelleen hiukan tarkkailen ihoani, kun en ole tottunut että se on oikeasti kauniissa kunnossa. Tuntuu oudolle ja jäänkin helposti puhdasta ihoani ihailemaan 😊Kiitos Iidalle paljon tästä mahdollisuudesta ja erittäin ammattitaitoisesta ja ihanasta kasvohoidosta sekä minulle täydellisten tuotteiden valitsemisesta!