Kure Bazaar, award WINNER!!!

On 12/03/2018 by bdroom

Ihania uutisia yhteistyökumppaniltamme Love Green Chiciltä:

Best FREE from Nail brand

Congratulations Kure Bazaar 🙂 Merkki on on valittu kansaivälisessä ”beauty shortlist Awards 2018” kilpailussa parhaaksi FREE from kynsilakka brändiksi.

Kure Bazaar oli 1nen kynsilakkamerkki joka yhdisti trendikkään värimaailmaan ekologiseen koostumukseen ja mullisti ”kynsilakkapiirit” ensimmäisen kerran vuonna 2013 lanseeratessaan maailman ensimmäisen, 85% luonnollisista raaka-aineista valmistetun, vahvapigmenttisen kynsilakan ammattilaiskäyttöön.

Viisi vuotta myöhemmin, Kure Bazaar ravistelee kynsilakkapiirejä jälleen uudella 10-FREE koostumuksellaan. Tehtävä oli jälleen kerran äärimmäisen haastava. Miten poistaa laadusta tinkimättä Benzophene-1 ja 3 jotka ovat juuri ne kaksi raaka-ainetta jotka antavat kynsilakoille UVA-suojan ja takaavat värien pysyvyyden (ja joita kaikki käyttävät)?

Koska vaikeudet on tehty voitettaviksi ja Kure Bazaar on merkki joka haluaa haastaa itsensä ja nostaa rimaa koko ajan ylöspäin, löytyi pitkän tuotekehittely-projektin jälkeen meidän kaikkien suureksi iloksi uusi, vielä entistä puhtaampi mutta teknisesti aivan yhtä hyvin toimiva koostumus.

Kure Bazaarin 10-FREE kynsilakka sisältää jopa 90 % luonnon raaka-aineita (sisältää mm puuvilla, perunaa, maissia, selluloosaa ja vehnää). Uuden lakan koostumuksesta löytyy myös kynsiä korjaavaa bambu-uutetta sekä auringonkukansiemenöljystä uutettua E-vitamiinia.

Resepti takaa täysin myrkyttömän sekä kynnen oman elinvoiman säilyttävän pigmenttirikkaan koostumuksen joka kuivuu nopeasti ja antaa kynnelle kauniin kiillon.

10-FREE = EI sisällä seuraavia
Tolueeni, formaldehydi, dibutylftalaatti, kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabeenit, xyleeni, styreeni, benzophenone-1, benzophenone-3.

Useat peruvalikoiman sävyistä ovat jo muuttuneet 10-FREE koostumukseen minkä lisäksi olemme saaneet useampia uusia 10-FREE lakkasaävyjä, viimeisimpänä Intensiivinen Or Royal.

 

Kure Bazaarin ihanat lakat löydät BD Roomin valikoimista, hinta 18,90€