Essen uudet ampullihoidot!!

On 26/03/2018 by bdroom


Essen kohutut uudet ampullihoidot ovat nyt saatavilla meiltä. Ampullit ovat tarkoitettu lisäksi Esse kasvohoitoa, ja kosmetologi valitsee juuri sinulle sopivat tuotteet.

 

Ampulleja on kuusi erilaista: Probiotic Boost, Hyaluronic, Intensity, Hydroboost, Clarifying ja Bright.

Probiotic Boost -ampulli sisältää 100 miljardia elävää Lactobacillus-mikrobia yhdistettynä prebiootteihin, joiden ansiosta ihon mikrobiomia saadaan tasapainotettua aktiivisesti kasvohoidon yhteydessä. Probiotic Boost sopii kaikille ihotyypeille.

Hyaluronic-ampulli sopii ennenaikaisen vanhenemisen merkkeihin, kuivalle iholle sekä kosteusköyhälle ohuelle iholle. Ampulli syväkosteuttaa ihoa ja siloittaa hienoja juonteita. Matalamolekyylinen hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa, siloittaa nopeasti kuivuudesta aiheutuneet juonteet ja rauhoittaa ihonalaista tulehdusta. Lisäksi ampulli sisältää Lactobacillus-uutetta, joka tasapainottaa ihon mikrobiomia ja tehostaa niiden hyödyllisten mikrobien toimintaa, jotka tuottavat ihon omia kosteuttajia, kuten maitohappoa ja hyaluronihappoa.

Intensity-ampulli on erikoistilanteita varten, ns. tuhkimohoito. Lisäksi se on tehohoito ikääntymisen merkkeihin ja ilmejuonteisiin. Ampullin sisältämä parakrassiuute rentouttaa lihaksia ja vähentää niiden supistelua, madaltaa ryppyjä ja silottaa ihoa – eli se toimii botoxin kaltaisesti. Matalamolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa syvältä, silottaa pieniä juonteita ja auttaa muita aktiiviaineita imeytymään ihoon. Panthenol eli pantoteenihapon esiaste (B5-vitamiini) tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin ja parantaa ihon kosteustasapainoa, estää kosteuden haihtumista ja auttaa korjaamaan kudosvaurioita. Lisäksi se vähentää kutinaa ja tulehdusta sekä tekee ihosta sileämmän. Ylösnousemuskasvin uute palauttaa ihon kosteustasapainon ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien sekä ilmansaasteiden vaikutuksilta korkean antioksidanttipitoisuuden ansiosta.

Hydroboost-ampulli paikkaa rutikuivaa ihoa. Se sopii ympäristön aiheuttamiin rasituksiin (mm. ilmansaasteet, ääripäiden ilmasto-olosuhteet, elektromagneettinen säteily), Roaccutane-kuurin aikana (tosin Esse-kosmetologit eivät ks. lääkekuuria suosittele, mutta jos syystä tai toisesta asiakas on päätynyt sen syömään, tämä ampulli helpottaa sivuvaikutuksia) sekä herkistyneelle ja herkästi reagoivalle iholle. Ampulli on täydellinen tehohoito vuodenaikojen välillä edistämään kaikkien ihotyyppien sopeutumista ilmaston vaihteluihin. Se syväkosteuttaa, rauhoittaa ja palauttaa ihon tasapainon. Ylösnousemuskasvin uute parantaa ihon kosteustasapainoa ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien sekä saasteiden vaikutuksilta korkean antioksidanttipitoisuuden ansiosta. Matalamolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti, silottaa pienet juonteet ja auttaa muita aktiiviaineita imeytymään syvemmälle ihoon sekä rauhoittaa ihonalaista tulehdusta. Panthenol tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin ja parantaa ihon kosteustasapainoa, estää kosteuden haihtumista ja auttaa korjaamaan kudosvaurioita. Lisäksi se vähentää kutinaa ja tulehdusta sekä tekee ihosta sileämmän. Alfaglukaanioligosakkaridit ja Lactobacilluksen uutteet pitävät tukevat ihon mikrobiomia ja aktivoi ihon omia puolustusmekanismeja mm. aknea aiheuttavaa bakteerikantaa vastaan.

Clarifying-ampulli on tehohoito näppyläiselle akneiholle, joka tasapainottaa liiallista sebumin tuotantoa, hoitaa näppylöitä ja vähentää ihon punoitusta sekä akneen liittyvää tulehdusta. Salisyylihappo (eli betahydroksihappo) kuorii hellävaraisesti, hajottaa karvatupissa olevia tukoksia ja kirkastaa ihon väriä. Lisäksi se auttaa hoitamaan verenpurkaumia, aknearpia ja liikapigmentaatiota. Teepuuöljyllä on vahva ja laajakirjoinen antimikrobinen vaikutus, sillä se estää tulehdusta ja nopeuttaa ihon paranemista. Öljy on osoittautunut testeissä tehokkaammaksi kuin aknen hoidossa yleisesti käytetty bentsoyyliperoksidi. Niasiiniamidi (B3-vitamiini) ja bisabolol rauhoittavat sekä lievittävät akneen liittyvää punoitusta ja tulehdusta. Alfaglukaanioligosakkaridit ja Lactobacilluksen uutteet pitävät tukevat ihon mikrobiomia ja aktivoi ihon omia puolustusmekanismeja mm. aknea aiheuttavaa bakteerikantaa vastaan.

Bright-ampulli auttaa korjaamaan epätasaista ihon väriä, hoitaa UV-säteilyn aiheuttamia vanhenemisen merkkejä ja pigmenttiläiskiä. Ampulli vaikuttaa suoraan epätasaisen pigmentinmuodostuksen aiheuttajiin, kuten tulehdukseen ja melaniinisynteesiin sekä melaniinin siirtymiseen ihon pintakerroksiin. Salisyylihappo kirkastaa ja kuorii ihoa kevyesti. Phenyylietyyliresorsinolion johdettu männystä löydetystä molekyylistä. Se on tehokkaasti ihoa vaalentava ja kirkastava ainesosa, joka hillitsee tyrosinaasientsyymin toimimista. Se on yli 10 kertaa tehokkaampi kuin kojic-happo, joka on yleinen pigmenttiläiskien hoitoon käytetty aine. Salisyylihappo imeytyy syvemmälle kuin AHA-hapot ja estää tulehdusta. Se kuorii hellävaraisesti ja stimuloi kevyesti ihosolujen uudistumista sekä kirkastaa ihon sävyä. Makkarapuun uute parantaa ihon elastisuutta, jonka väheneminen liittyy UV-säteilyn aiheuttamaan ihon vanhenemiseen. Johanneksenleipäpuun uute ehkäisee tyrosinaasientsyymin toimintaa ärsyttämättä ihoa. Niasiiniamidi estää melanosomien (pigmenttiä muodostavat solut) siirtymistä melanosyyteistä keratinosyytteihin ja lisäksi se ehkäisee tulehdusta. Alfaglukaanioligosakkaridit ja Lactobacillus-uutteet vahvistavat ihon suojamekanismien toimintaa vapaita radikaaleja.

Probiotic ampulli +35€

muut ampullit +20€

 

Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan!!

 

lähde: Esse ja Katja Kokko (katjakokko.com)