BD Room tiedottaa

On 09/05/2018 by bdroom

Tietosuojalaki ja BD Room

 

Uuden tietosuojalain myötä yksityishenkilöt voivat entistä helpommin saada selville, vaikuttaa ja muokata itseään koskevia tietoja, joita eri tahot heistä keräävät. BD Room on aina toiminut avoimesti asiakkaitaan koskevien tietojen kanssa, joten meidän toimintaamme uusi laki ei vaikuta suurissa määrin. Kannamme vastuumme jatkossakin asiakkaiden tietojen salassapidosta, pyrimme huolellisuuteen, emmekä kerää turhaa tietoa asiakkaistamme.

Mitä me tietoja käytännössä keräämme? Pyydämme asiakkailtamme ajanvarauksen yhteydessä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus kieltäytyä näiden tietojen luovuttamisesta. Useiden vuosien kokemuksella voimme kuitenkin vakuuttaa, että vähintään puhelinnumeron antaminen helpottaa molemminpuoleista asiointia esimerkiksi siinä tapauksessa, että varattua aikaa joudutaan muuttamaan.

Sähköpostiosoitteen tarvitsemme niiltä asiakkailta, jotka haluavat hyödyntää varauksen yhteydessä tapahtuvaa sähköpostivahvistusta. BD Room ei koskaan käytä asiakkaan yhteystietoja markkinointitarkoituksiin, eikä anna tietoja eteenpäin. 

Käytämme ajanvaraus- ja asiakaskortistona Timma -ohjelmaa. Timma on oman alansa ammattilaisten kehittämä ohjelma, ja he vastaavat ohjelman luotettavuudesta. Timma ei kerää itselleen tietoja asiakkaista. 

Timma -ohjelmaan tallentuu jokaisen asiakkaan käynti/osto, jos ja kun käynti/osto kirjataan asiakkaan nimelle. BD Room ei käytä asiakkaan käynti/ostotietoja muuhun, kuin asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Datasta voimme esimerkiksi tarkistaa, mikä se loistava tuote olikaan, jonka asiakas oli viimeeksi ostanut, jotta hän saa jälleen saman loistavan tuotteen uudelleen kotiinsa. BD Room ei koskaan luovuta mitään asiakkaan tietoja kolmannelle osapuolelle.

Asiakaskortistoon kirjaamme tarvittaessa tuotteet ja värikoodit, joita olemme kyseisen asiakkaan kohdalla käyttäneet. Emme kirjaa näitä välttämättä joka kerta, emmekä jokaisen asiakkaan kohdalla. Halutessasi kampaajasi/kosmetologisi kertoo sinulle, mitä tietoja hän sinusta mahdollisesti tallentaa. Terveystietoja emme koskaan tallenna rekisteriimme, ellei kyseessä ole asiakkaan omaa terveyttä uhkaava seikka. Tällainen voi olla vaikkapa allerginen reaktio jostain käyttämästämme aineesta. Tällaiset tapaukset ovat harvinaisia, ja niistä keskustelemme aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. 

Jokaisella asiakasrekisterissämme olevalla henkilöllä on oikeus nähdä omat tietonsa. Tietoihin on mahdollista tehdä halutessaan muutoksia tai ne voidaan poistaa kokonaan. 

Mikäli haluat lisäselvityksiä asiaan liittyen, älä epäröi olla yhteydessä. Helpoiten asian hoidat laittamalla sähköpostia isomakiniina@gmail.com.

Toivotamme ihania alkukesän päiviä teille kaikille ☀️

Niina Isomäki

Tj. Beauty Designers Oy