Hierontapalvelut tammikuussa!

On 18/11/2018 by bdroom

Tammikuusta alkaen saat meiltä myös HIERONTAPALVELUT 🤩

Tavatkaa meidän uusi ihana hierojamme, Iida Laitinen! Iida aloittaa työskentelyn uudessa hoitolassamme tammikuussa. Palveluihin kuuluu klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi myös lihaskalvohieronta, sekä kinesioteippaus. Iida on jämäkkäotteinen, mutta tarvittaessa myös hyvin hellävarainen, oman asiansa tunteva hierojalupaus. Hän toimii Kuusysin naisten edustusjoukkueen hierojana, ja taitaapa tämä nuori nainen kuulua myös kyseiseen joukkueeseenkin 😉

Iidan ajanvaraus on jo auki. Ehkäpä aika kannattaisi jo varatakin, sillä…

⭐️KAIKKI MARRAS-JOULUKUUN AIKANA HIERONNAN VARANNEET TAI HIERONTALAHJAKORTIN OSTANEET SAAVAT KAUPAN PÄÄLLE 25min HIERONNAN (arvo 30€)! ⭐️

Lahjahieronnan saa käyttää itse, tai sen voi lahjoittaa ystävälle (VAIN lahjakortin ostaneet). Edellytyksenä kaupanpäällisen käyttämiseen on, että palvelu on maksettu. Mikäli varaat lahjahieronnan netin kautta, laita lisätietoihin koodi LAHJAHIERONTA.
Tässäpä muuten loistava joululahjaidea 😘

Sydämellisesti tervetuloa BD Roomiin Iida ja Iidan asiakkaat ❤️