DESIGNERIT

 

 

DESIGNERIT

  

NIINA ISOMÄKI

parturi-kampaaja

niina

”Moikka! Olen toiminut hiusten parissa siitä saakka, kun valmistuin parturi-kampaajaksi keväällä 2002. BD Roomin perustin Lahteen vuonna 2012 elokuussa. Rakastan työtäni ja aivan erityiseksi sen tekee ihmiset; niin ihanat asiakkaani, kuin rakkaat työkaverinikin. Työssäni olen erikoistunut hiusten värjäämiseen, vaikeisiin väreihin liittyviin ongelmiin ja epäonnistuneiden värjäysten korjauksiin. Jokainen päivä on aina erilainen, ja tuo eteen uudet haasteet,  ja sehän sopii minulle, sillä pidän haasteista erityisen paljon. Töiden jälkeen menen kotiimme Hollolaan, jossa asutamme perheeni kanssa vanhaa rintamamiestaloa. Perheeseeni kuuluu aviomieheni Jonin lisäksi myös pieni ja energinen poikalapsi, sekä tulevana lahjana meille syntyy kesällä 2017 toinen lapsi.  Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme!”

SAARA RISSANEN

kampaajamestari, parturi-kampaaja

saara

”Olen Saara. Olen iloinnut palvelemisestanne kampaajana 18 vuotta ja kampaajamestarina 12-vuotta. Rakastan ihmisiä ja ihmisten asioita. Mun missio on auttaa sinua löytämään kaikki hyvä ja kaunis mikä hiuksissasi on. Tehdä sellaiset hiukset että on helppo olla aamusta iltaan eikä aamulla tarvitse käyttää aikaa naamioitumiseen. Työskentelen lisäksi myös laulajana Saara&Panu -yhtyeessä, joka on meidän oma juttu puolisoni kanssa. Minulla on rakas perhe, mies ja kaksi ala-aste ikäistä tyttöä.”

 

IIDA HYRKÄS

kosmetologi

iida

”Olen Etelä-Suomen kosmetologikoulusta vuonna 2013 valmistunut kosmetologi. Aloitin BD Roomissa työskentelyn vuoden 2014 alusta, jolloin perustin toiminimen ja lähdin yrittäjäksi. Iloisena, ystävällisenä ja avuliaana tyyppinä henkilökohtainen asiakaspalvelu on minulle työssäni luontaista. Kaikkea kaunista rakastavana on ihon- ja kauneudenhoito aina kiinnostanut minua, ja meikkaaminen onkin yksi suurista intohimoistani. Palveluihini kuuluu monipuolisesti koko kehon ihonhoito ja rentoutushoidot päästä varpaisiin. Hoitopedissä asiakas saakin kokea syvästi rentouttavan hetken esimerkiksi kuumakivihieronnasta nauttien, tai ottaa vaikkapa kauneusunet ripsihuollon aikana.”

BEDA BORÈN

parturi-kampaaja

beda

”Aloitin syyskuussa hiustaikojen tekemisen BD ROomissa ja moni on varmasti jo minut nähnytkin. Olen hymyileväinen, parikymppinen nainen, maalta alunperin opiskelujen perässä Lahteen muuttanut. Tykkään paljon kotona laittaa ruokaa ja myös lauleskelen kokatessani. Olen intohimoinen hiustenlaittaja. Ammatissani minusta huokuu uusi tuulahdus, nuoren ammattilaisen ideat, halu kehittyä ja kokeilla pelotta uutta. Tulevaisuuden haaveissa on oman yrityksen perustaminen ja kouluttautuminen, myös liikunta-ala ja ihmisten terveys on ruvennut kiinnostamaan minua.”

ELLA KUUSISTO

ekokampaaja, parturi-kampaaja, kosmetologi

ella

”Heippa! Olen Ella Kuusisto, Lahdessa hyvin viihtyvä nainen. Ammatiltani olen parturikampaaja/ekokampaaja ja kosmetologi, sekä muilta titteleiltäni vaimo ja äiti. Rakkaus työtäni kohtaan on  vain syventynyt 15 vuoden kauneudenhoitoalalla olon aikanani. Työssäni arvokkaimpana pidän erilaisten ihmisten kohtaamista.
Erikoisosaamistani on ekologinen hiusten ja kauneudenhoito ja haluan kehittää ja kasvattaa ammattitaitoani erityisesti tällä alueella. Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni ja ystävien kanssa sekä liikunnan ja löhöilyn parissa. Pyrin nauttimaan hetkessä elämisestä ja  löytämään enemmän ja enemmän asioita jotka saavat sydämeni laulamaan.”