BD ROOM

Beauty Designer´s Room (BD Room) on vuonna 2012 perustettu hius- ja kauneusalan yritys. Toimitilamme sijaitsee kauniissa miljöössä Rautatienkadulla, Lahden keskustassa. Haluamme kohdata asiakkaamme yksilöinä, ja arvostamme pitkiä asiakassuhteita. Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti, ja muokkaamme tuotevalikoimaa aina nykyhetkeen sopivaksi. Teemme kaikkemme, jotta voimme toteuttaa Sinun toiveesi.

Hiusvärien saralla käytössämme on kaksi laadukasta, kotimaista hiuvärisarjaa; KC ja Sim Sensitive. Lisäksi käytössämme on Elumen -väri. Elumen on kestävä suoraväri, joka ei sisällä vetyperoksisia, ammoniakkia, eikä hapettuvia väripigmenttejä. Pystymme näin ollen palvelemaan myös PPD-allergisia asiakkaita, sekä nuoria, alle 16-vuotiaita hiusväriasiakkaitamme. Emme kuitenkaan suosittele hiusten värjäämisen aloittamista alle 16-vuoden ikäisille lapsille ja nuorille.

Ekologisuus on yksi pääarvoistamme, tämä näkyy myös palveluvalikoimassamme. Koulutettu ekokampaajamme värjää hiuksesi luonnollisilla kasviväreillä, tekee savivaalennuksia, sekä nautinnollista intialaista päänhierontaa. Kosmetologimme käyttävät hoidoissa Etelä-Afrikkalaista luonnonmukaista, probioottista tuotesarjaa, Esseä.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaamme niin, että se mahdollisimman hyvin vastaisi asiakkaidemme toiveita. Löydät meiltä hyvän valikoiman perinteisiä kampaamotuotteita, mutta lähes kaikille tuotteille myös luonnonmukaisen vaihtoehdon.

Tällä hetkellä käytössä ja myynnissä olevat sarjat ovat:

TEK, hiusharjat, ekologinen

Kjaer Weis, ekologinen, meikkituotteet

DS, hiusten hoito, kotimainen, hajusteeton

Redken, hiusten hoito ja muotoilu

Less Is More, ekologinen, hiusten hoito ja muotoilu

Couleur Caramel, ekologinen, meikkituotteet

Kure Bazaar, ekologinen, kynsilakat

The Ohm Collection, ekologinen, deodorantit

Esse, ekologinen, ihonhoito

Olaplex, hiustenhoito

Bioeffect, ihonhoito, tieteellinen, UUSI!