AJANVARAUS (Timma)

Tervetuloa BD Roomin ajanvaraukseen! Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse mikäli olet epävarma siitä, mikä palvelu Sinun tulisi valita. Autamme aina mielellämme ja vaikkapa teemme varauksen puolestasi niin halutessasi. Tavoitat meidät numerosta 0505911595.

Kaikki ajat eivät aina välttämättä ole netissä näkyvissä, joten jos sopivan ajan löytyminen tuntuu vaikealta, soita toki myös siinä tapauksessa!

Peruthan aikasi viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Olemme oikeutettuja perimään 50% palvelun arvosta peruuttamattomista ja käyttämättä jätetyistä ajoista.

AJANKOHTAISTA!

– Iida Hyrkäs jättää valitettavasti BD Roomin jäädessään lomalle juhannuksesta. Iida siirtyy uusiin tehtäviin nykyisessä kotikaupungissaan Hämeenlinnassa. Muut kosmetologimme ottavat mielellään jatkossa Iidan vanhat asiakkaat hellään ja ammattimaiseen huomaansa. Iidaa tulee meillä kaikilla ikävä, ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon!

– Niinan ajat on tällä hetkellä varattavissa ainoastaan puhelimitse tai viestillä Facebookin tai Instagramin kautta. Otathan siis muuta kautta yhteyttä, mikäli haluat varata Niinalle ajan, kiitos!