fbpx Skip to content

Kysy Ninnulta!

BD Roomin uusi etäpalvelu on täällä – Kysy Ninnulta!

Onko sinulla haasteita ihosi tai hiustesi kanssa? Tuntuuko netin kosmetiikkaviidakko liian tiheältä? Etsitään yhdessä ratkaisu ongelmaasi: Kysy Ninnulta!

Olemme kehittäneet palvelun helpottamaan ihanien asiakkaidemme kiireistä arkea ja mahdollistamaan Shopin henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun myös silloin, kun et itse pääse paikan päälle käymään. 

Kysy Ninnulta – Henkilökohtainen oppaasi kauneusasioissa

Kysy Ninnulta on BD Roomin uusi etäpalvelu, jossa haemme ratkaisuja sinun kauneudenhoidon tarpeisiin. Olipa asiasi kuinka suuri tai pieni tahansa, me haluamme kuunnella sinua ja käydä tarpeesi läpi rauhassa. Haluamme panostaa palvelun laatuun ja toimivuuteen ja löytää parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Kysy Ninnulta on palvelu, jota voit käyttää milloin ja missä vain. Tavoitteenamme on auttaa sinua tuotevalinnoissa ja palvella sinua aivan kuin asioidessasi fyysisesti Shopillamme. Sinua palvelee aina oikea ihminen, ei robotti. Palvelulupauksemme on, että emme koskaan jätä sinua yksin asiasi kanssa. Meillä on aina riittävästi aikaa paneutua juuri sinun asiaasi.

Kysy Ninnulta -palvelusta saat apua hiusten- ja ihonhoitoon. Olipa asiasi yksittäinen tuotteeseen liittyvä kysymys tai suurempi hoidollinen kokonaisuus, pyrimme löytämään siihen ratkaisun. Voit myös kysyä BD Roomin mistä tahansa palvelusta. Tukenamme on usean kampaajan ja kosmetologin ammattitaitoinen tiimi, jonka lisäksi käytössämme on alamme huippukouluttajien tuki, tieto ja taito. Ota siis ensimmäinen askel ja laita meille viestiä, me hoidamme asiasi siitä eteenpäin.

Kuka Ninnu?

Ninnu eli Niina Isomäki, on BD Roomin perustaja ja pitkänlinjan kauneusalan ammattilainen. Hiusalan kokemusta on kertynyt kahdenkymmenen vuoden ajalta ja ohessa tehty kosmetiikkaneuvonta on kehittänyt taitoja kokonaisvaltaisemmaksi kauneudenhoidon osaajaksi. Luonnonkosmetiikka ja sitä kautta ihmisen hyvinvointi ovat muodostuneet merkittäväksi osaksi päivittäistä työtäni ja opintojen myötä muovanneet BD Roomin palvelupaketin nykyiselleen.

Ninnun taustalla ja tukena on valtava määrä kosmetiikan ammattilaisia; maahantuojia, tuotevalmistajia, kouluttajia, asiantuntijoita ja tietenkin alan ammattilaisia, kosmetologeja ja hiusmestareita. Voit siis olla varma, että teemme kaikkemme, jotta ongelmasi saadaan ratkaistua.

Miten palvelu toimii?

Palvelun kulku on yksinkertainen. Lähetä meille viesti, jossa kerrot mieltäsi askarruttavan asian. Me otamme viestin käsittelyyn ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tämän jälkeen tilanteesta riippuen lähdemme luomaan ratkaisuja asiaasi. Joskus asiasi saattaa olla hyvinkin nopeasti ratkaistu, toisinaan tilanne vaatii monimutkaisempia ja pidempiaikaisia prosesseja. Oli kuinka vain, me hoidamme asian loppuun saakka.

BD Roomin asiakaspalvelu palvelee arkisin 11-16. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti. Aukioloaikojemme ulkopuolella lähetettyihin viesteihin palaamme seuraavana työpäivänä. 

Saat meihin yhteyden usealla tavalla:

Sinun tarvitsee siis vain ottaa ensimmäinen askel: Kysy Ninnulta, me otamme asiasi hoitaaksemme siitä eteenpäin.

Voit tilata myös tuotteita Ninnun kautta

Ninnu auttaa myös tuotevalintojen kanssa ja voit samalla tehdä tilauksen palvelun kautta. Kätevimmin ostokset hoituvat BD Roomin VerkkoShopissa, mutta voit hyvin tehdä tilauksen myös mitä tahansa edellä mainittua reittiä pitkin – Sinä valitset! Etäpalvelu ei sido ostamaan tuotteita, kysyä saa ilman velvoitteita.  

  • Postitamme tuotteita Matkahuollon kautta ympäri Suomea 5,90€ postimaksulla
  • Yli 100€:n tilauksiin sekä postimaksu, että kotiinkuljetus on veloitukseton! 

Nouto Shopilta on mahdollinen ja se on aina maksuton, huolimatta ostoksen loppusummasta.


Tartu toimeen – Kysy Ninnulta!

Palvelu on tehty täysin sinua varten. Tyhmiä tai liian pieniä kysymyksiä ei ole, on vain kysymyksiä. Kysy Ninnulta on matalan kynnyksen palvelu, joka ei vaadi asiakkaalta minkäänlaisia sitoumuksia. Palvelu on maksuton ja mikäli suosittelemme sinulle maksullisia palveluja tai tuotteita, kerromme aina hinnat hyvin avoimesti. Lähettämällä viestin meille, et sitoudu mihinkään muuhun kuin omaan hyvinvointiisi. Lämpimästi tervetuloa kysymään!

-Ninnu

BD Room on Lahden keskustassa toimiva Hiussalonki, Esse-hoitola & Shop. Olemme erikoistuneen luonnonmukaiseen ihon- ja hiustenhoitoon. Luonnonmukaisten palvelujen ohella tarjoamme myös perinteisiä kampaamopalveluja. Toimintamme pohjautuu pehmeisiin arvoihin, joista yksi suurimmista on luottamuksellisen asiakassuhteen luominen. Tule tutustumaan toimintaamme!