fbpx Skip to content

K18 Hair -Hiusnaamio!

K18 Hair -hiusmaski löi ällikällä

K18 Peptidi mullisti koko hiustenhoitamisen vuonna 2021. Yhtäkkiä koko some kohusi jostain ihmeellisestä hiustenhoitotuotteesta, ja BD Roomin kampaajatkin saivat äkkiherätyksen asiaan. Oli pakko pikavauhdilla ottaa selvää, mistä tässä oli kysymys. Tuote oli juuri tullut ensimmäisiin liikkeisiin ympäri Suomea, ja ensimmäiset somevaikuttajat kertoivat kokemuksiaan. Oli tehtävä nopea päätös – tämnä me haluamme valikoimiimme.

K18 Hair saapui sopivasti talven hiljaisemmille viikoille. Testasimme tuotteen tottakai ensimmäisenä omiin hiuksiimme. Reaktiomme olivat varmasti huvittavia. Täynnä epäuskoa ja huvittuneisuutta. Miten voi olla mahdollista, että täysin käsitelty hius tuntuu (ilman huuhdeltavaa hoitoainetta!!) niin uskomattoman pehmeältä, täyteläiseltä ja terveeltä?!? K18 todella tuntuu hiuksessa erilaiselta, kuin mikään muu kokeilemamme tuote. Sitä on jopa vaikea kuvailla, se täytyy vain kokeilla.

K18 Hair on saatavilla kahdessa eri koossa, tässä pienempi ”kokeilupakkaus” 5ml, 12€

Asiakkaat hullaantuivat tuotteeseen

Sen lisäksi, että me kampaajat olimme ällikällä lyötyjä tämän uuden tuotteen tehosta, vakuutti se myös asiakkaamme. Mikään tuote koskaan BD Roomin historian aikana ei ole myynyt loppuun niin nopeasti kuin K18 -hiusnaamio. Voit käydä meidän Instatilimme kohokohdista kurkkaamassa, millaisia lopputuloksia olemme tähän mennessä saaneet aikaiseksi kampaamossa tehdyissä hoidoissa.

Yleisin kysymys, jonka olemme asiakkailtamme kohdanneet on se, että ”onko tämä samanlainen hoito kuin Olaplex?”. Vastaus on yksinkertainen: Ei. Olaplexin ja K18 maskin suurin ero on se, että Olaplex on vesiliukoinen hoitoaine, joka häviää pesujen myötä hiuksista vähitellen. K18 maski on puolestaan tuote, jonka patentoitu K18 -peptidi kiinnittyy hiukseen pysyvästi. ”Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa jälleenrakentamaan hiusten keratiiniketjuja, joka poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat. ” Näin tuotteesta kerrotaan maahatuojan, Framedan tuote-esittelyssä.

K18 viimeistelee hiustenhoidon kampaamokäyntisi yhteydessä

K18 on hiustesi tehonaamio

K18 on osoittautunut siis loistavaksi hiusten kunnon palauttajaksi. Meillä alkaa olla jo kokemusta siitäkin, miltä hius tuntuu pidemmän käytön jälkeen. Eräänkin asiakkaan kohdalla muutos on ollut niin uskomaton, että hän kokee itse saaneensa uudet hiukset. Kampaajan työtä tämä puolestaan helpottaa siinä määrin, että uskaltaa toteuttaa asiakkaan toiveita, vaikka ne eivät aina olisikaan hiusystävällisimpiä kemikaalien osalta.

Aina on syytä kuitenkin muistaa, että kaikki tuotteet eivät ole kaikkia varten. Jos hius on täynnä epäpuhtauksia, on mahdollista, että tuote ei tartukaan hiukseen toivotulla tavalla. Vaikka hiukset pestään ennen K18 maskin laittamista, ei kampaajakaan pysty joka kerta havaitsemaan, että hius olisi syväpuhdistuksen tarpeessa. Jos siis käytät runsaasti muoveja sisältäviä hiustuotteita, tai esimerkiksi tiedät pesuveden sisältävän runsaasti metalleja, suosittelemme hiusten syväpuhdistusta ennen hoitokäsittelyn tekemistä. Näin hiuksesta poistetaan ylimääräiset kertymät ja tuote pääsee toimimaan hiuksessa.

K18 Hair 50ml, 79€

Helppokäyttöisyys on päivän sana

Sen voimme taata, että tämän helpommin käytettävää hiushoitoa on todella vaikea löytää. Peset hiukset shampoolla, pyyhekuivaus, levität K18 hiusnaamion pienissä osioissa hiuksiisi, annat vaikuttaa 4 minuuttia ja THAT`S IT! Hiusnaamio jätetään siis hiuksiin, eli ei huuhdella! Neljän minuutin vaikutusajan jälkeen voit tehdä hiusilllesi mitä haluat: lisää muotoilutuotteet ja kuivaa/muotoile haluamallasi tavalla. Voit myös tarvittaessa lisätä jätettävää hoitoainetta.

K18 on ennenkaikkea hiuksia jälleenrakentava tuote. Se ei kosteuta, tai sido kostetutta hiuksiin. Suosittelemmekin jossain vaiheessa hoidon aloittamisen jälkeen lisäämään hiuksiisi myös kosteutta lisääviä tuotteita. Maskia ei myöskään ole tarkoitus käyttää joka pesussa. Muista siis muina pesukertoina käyttää hiuksillesi sopivaa hoitoainetta tai naamiota.

K18 on BD Roomin kampaajien suosikki

Kokeilemisen arvoinen juttu

Lähes parin kuukauden kokemuksella voimme nyt siis todeta, että K18 Peptide hiusmaski on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Meille kampaajille siitä on tullut päivittäin käytettävä työväline muiden tuotteiden rinnalle. Tuotteen hinta on saanut osakseen hieman kritiikkiä, mutta ensimmäistä kertaa tässä on nyt ammattitasoinen hoitotuote, joka kestää lähempääkin tarkastelua ja joka todella toimii hiuksissa. Yhdestä purkista tulee useita ja useita hoitokertoja, joten tuote varmasti maksaa itsensä takaisin! Ja mikä parasta – saat upeat, kiiltävät ja terveen tuntuiset hiukset.

BD Roomissa työskentelee kuusi hiustenhoitoon ja käsittelyihin erikoistunutta kampaajaa. Meidän ensisijainen tehtävämme on huolehtia siitä, että sinun hiustesi tarpeet kartoitetaan huolellisesti ja tuotteet valitaan juuri sen mukaan, mikä sillä hetkellä on eniten tarpeellista. Ongelmatilanteissa voit aina kääntyä Kysy Ninnulta -palvelun puoleen. Me kartoitamme tilanteesi vaikka etänä ja pääset aloittamaan hiustesi uuden elämän.

K18 on saatavilla kahta kokoa kuluttajalle

Lisää tietoa saat kätevästi täältä: https://frameda.fi/k18-hair/

BD Room on Lahden keskustassa toimiva Hiussalonki, Esse-hoitola & Showroom. Olemme erikoistuneen luonnonmukaiseen ihon- ja hiustenhoitoon. Luonnonmukaisten palvelujen ohella tarjoamme myös perinteisiä kampaamopalveluja. Toimintamme pohjautuu pehmeisiin arvoihin, joista yksi suurimmista on luottamuksellisen asiakassuhteen luominen. Tule tutustumaan toimintaamme!