fbpx Skip to content

Maria Nila

Maria Nila – Arvopohjainen Brändikumppani

Maria Nilan tuotteet ovat kuuluneet BD Roomin valikoimiin jo lähes vuoden. Brändi tuli taloon hyvästä syystä; halusimme toiseksi tekniseksi sarjaksi arvopohjaisen merkin, joka ihastuttaisi sekä meidän kampaajamme, että asiakkaamme. Kävimme läpi lähes kaikki markkinoilla olevat hiussarjat ja koko ajan vaakakuppi kallistui Maria Nilaan enemmän ja enemmän. Yrityksen läpinäkyvyys sekä tuotteiden saamat sertifikaatit lopulta ratkaisivat asian ja Maria Nila rantautui BD Roomiin.

BD Roomin arvot ovat juurtuneet syvälle maahan. Suurimmat arvot ovat asiakaslähtöisyyden, kehittymisen ja laadun lisäksi ympäristöasiat ja eläinten oikeudet. Olemme pyrkineet toiminnassamme tekemään mahdollisimman paljon kestäviä ratkaisuja ja nämä arvot ohjaavat myös valintoja, joita teemme valitessamme myynnissä olevia brändejämme. 

Ihonhoidon puolella olemme jo vahvasti täysin luonnonmukainen yritys ja hoitolamme toimiikin laadukkaita palveluja tarjoavana luomuhoitolana, muutamia erillisiä palveluita lukuun ottamatta (esim. kestotaivutukset ja microblading).  Luonnonmukaisten tuotteiden valmistamisessa tulee taata, että ympäristökuorma on mahdollisimman kevyt ja tätä valvotaan erilaisin sertifikaatein. Olemme menneet vahvasti siihen suuntaan, että myös edustamamme synteettiset brändit kantaisivat vastuunsa ympäristöasioissa. 

Maria Nila syntyi rakkaudesta ympäristöön

Maria Nila oli itseasiassa ihan oikea henkilö. Hänen lapsenlapsensa perusti yrityksen yli 20-vuotta sitten isoäitinsä vahvojen ympäristöarvojen ohjaamana. MARIA NILA -brändi sai siis alkunsa etelä-ruotsalaisen perheen kotona, kun Wikströmin perhe alkoi kehittää hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, sekä muita kemiallisia hiustuotteita. Isoäiti Marian kunnioitus luontoa ja ympäristöä kohtaan on ollut alusta lähtien brändin ydinarvoja. Olikin itsestäänselvää, että kaikki tuotteet, joita brändi valmistaa on VEGAANISIA JA ELÄINKOKEETTOMIA.

Vegaaninen tarkoittaa, että tuotteiden valmistamisessa tai prosessin missään vaiheessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä tuotteita. Eläinkokeettomuus taas tarkoittaa sitä, että yritys ei tee eläinkokeita minkään raaka-aineen tai tuotteen valmistamisessa, eikä prosessin missään vaiheessa. Maria Nilan todellinen hienous piilee kuitenkin siinä, että sen lisäksi että tuotteet ovat sertifioituja, koko yritys on sertifioitu! Tämä on hyvin harvinaista ja kertoo yrityksen todella olevan arvojensa takana. Maria Nilan tuotteilla on kolme arvostettua sertifikaattia: Leaping Bunny, Peta ja Vegan Society. Kaikki näistä ovat hyvin tunnettuja ja arvostettuja sertifikaatteja, ja niiden saaminen ei ole itsestäänselvyys. Näiden lisäksi yritys tekee vahvaa yhteistyötä Plan Vivo -järjestön kanssa. Kaikki pakkaukset ilmatokompensoidaan istuttamalla puita järjestön kautta. 

Hyväntekeväisyys uhanalaisia lajeja kohtaan

Maria Nila tekee myös hyväntekeväisyyttä uhanalaisten eläinten eteen. Joka vuosi he lahjoittavat jonkin eläinlajin suojeluun rahaa. Vuosittain, aina marraskuussa vietetään maailman vegaanipäivää ja tuolloin käynnistyy Nilalla keräys uudelle eläinkohteelle. Viime vuonna yritys keräsi sarvikuonovauvojen suojeluun 50 000€ ja tänä vuonna kohteena on Beluga -valaiden suojeluun, johon on jo tähän mennessä lahjoitettu YHTÄ PALJON!! Rahat lahjoitetaan Perfect World Foundationin kautta ja tuotto menee suoraan suojelutyöhön. Valitsemalla Nilan tuotteen, voit siis vaikuttaa ympäristöösi laajemmin kuin ehkä uskoitkaan!

Maria Nilan ihanat tuotteet

Vaikka brändin arvot ja toiminta ovatkin upeaa seurattavaa, tokihan on hyvin tärkeää että tuotteet ovat toimivia ja ihania käyttää. Tuotteiden tuoksut ovat huumaavia ja käyttö helppoa. Kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Tuotteet eivät ole Revive sarjaa lukuunottamatta luonnonmukaisia, mutta niissä on käytetty luonnollisia raaka-aineita. Aktiiviaineet on suunniteltu niin, että ne tukee oikealla tavalla hiustyypin mukaista hoitoa. Kaikissa hoitolinjan tuotteissa on Colour Guard Complex, joka suojaa hiusta ja säilyttää väriä.

Maria Nilan suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Ruotsissa. Tuotteita myydään jo 35 eri maassa ja yrityksen sanoma leviää koko ajan laajemmalle ja laajemmalle. Tuotteiden toimivuus on kuitenkin se, mikä ratkaisee, joten suuren levikin syy ei pelkästään ole arvot, vaan myös tuotteiden on oltava mitä parhaimpia!

Tuoteperheet

HEAL – Lääkitsevät ainesosat. Aktivoi hiustenkasvua sekä ehkäisee hiustenlähtöä, hilsettä ja hiuspohjan kuivumista. Sopii hyvin kaikille hiuslaaduille. Jos sinulla on hyvin paksu/pörröinen hiuslaatu suosittelemme hoitoaineeksi SOFT tai REPAIR. 

SOFT – Arganöljy. Tekee hiuksista kiiltävät ja sileät. Arganöljy sitoo tehokkaasti kosteutta hiuksiin ja hiuksista tulee pehmeämmät ja taipuisammat. Tuoteperheen Argan Oil on mielettömän tehokas jätettävä hiusöljy, joka ei jätä hiuksia raskaiksi eikä rasvaisiksi. Sopii myös hennoille hiuksille. 

VOLUME – B5-vitamiini. Antaa ohuille hiuksille eloisuutta ja elinvoimaa. B5 -vitamiini tuuheuttaa hiusten rakennetta ja hiukset tuntuvat ilmavammilta. Volume sarjan hiusnaamio on erinomainen hennoille ja kuiville hiuksille, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa, mutta useimmat tehotuotteet latistavat hiuksia. 

REPAIR – Leväuute. Palauttaa hiusten luonnollisen vahvuuden. Loistava tuote esimerkiksi auringon rasittamille hiuksille. Repair -sarjan jätettävä hoitovoide on mieltön tuote korjaamaan vahingoittuneita hiuksia. Voide toimii hyvin myös jätettävänä pikahoitona silloin, kun ei ehdi poishuuhdeltavaa hoitoainetta laittaa!

SILVER – Karhunvatukka. Päivittäiseen käyttöön soveltuva, vaaleista hiuksista keltaisuutta poistava tuoteperhe. Toimii hyvin myös tummissa hiuksissa, kun haluttan pidentää viileän tumman hiusvärin kestoa ja välttää lämmön läpitunkeutumista.

COLOUR – Granaattiomena. Granaattiomenan hapokkuus saa värin hehkumaan ja ehkäisee värin haalistumista. Suosittelemee värihiusten tuotteita silloin, kun hiuksissa on sävy joka kuluu helposti pois pesuissa, esimerkiksi punaisen eri vivahteet. 

STYLING & FINISH – Muotoilupuolelta löytyy tuotteita joka menoon! Autamme mielellämme sinua löytämään hiuksillesi sopivimmat kombot. Älä epäröi kysyä kampaajalta apua!

Tästä linkistä pääset BD Roomin verkkokauppaan, jossa voit tutustua sarjaan tuotekohtaisesti:

http://www.bdroom.fi/shop

Maria Nilan viralliset sivut:

https://marianila.com/eu/

BD Room on Lahden keskustassa toimiva Hiussalonki, Esse-hoitola & Showroom. Olemme erikoistuneen luonnonmukaiseen ihon- ja hiustenhoitoon. Luonnonmukaisten palvelujen ohella tarjoamme myös perinteisiä kampaamopalveluja. Toimintamme pohjautuu pehmeisiin arvoihin, joista yksi suurimmista on luottamuksellisen asiakassuhteen luominen. Tule tutustumaan toimintaamme!