fbpx Skip to content

Less Is More

Less Is More – Ihonhoito

Kun viime keväänä tuli tieto, että Less Is More tulee lanseeraamaan ihonhoitosarjan, olimme hetken aikaa ihmeissämme ja sitten odottavan innoissamme. Hiuspuolelta tuttu sarja on jo saavuttanut vankan paikan niin kampaajien, kuin asiakkaidemme keskuudessa, joten odotukset olivat kovin suuret. Saako he tehtyä yhtä hyvän ja laadukkaan tuoteperheen ihonhoidon saralle, kuin mitä ovat onnistuneet tekemään hiuspuolella.

Tuotteet tulivat sitten toukokuussa testiin ja oikeastaan siitä hetkestä lähtien ilmassa oli puhdasta rakkautta. Tuotteiden koostumukset ja helppokäyttöisyys oli suorastaan innostavaa, ja minimalistiselle ihokosmetiikan käyttäjälle sarja toi selkeän ihonhoitotavan. Sarjahan todellakin sisältää vain 11 tuotetta!

Perusperiaate Less Is Moren ihonhoidossa on se, että tuotteet on jaettu moduuleihin. Tämän tuotesarjan kohdalla käytetäänkin termiä modulaarinen ihonhoito. Moduuleita on kolme (tässä vapaasti suomennettuna): päivittäinen, intensiivinen, tehohoito. Ideana on, että päivittäistuotteet ovat kaikille samat, ja niitä täydennetään ihontyypin ja ihon tarpeen mukaan viikoittain intensiivisen moduulin ja tehohoitomoduulin tuotteilla. Näin ollen varmistetaan, että kukin saa mahdollisimman tehokkaasti juuri itselleen parhaiten sopivat tuotteet. Sarjan tuotteet sopivat hyvin kaiken ikäisille. Siinä missä nuori iho tarvitsee vain puhdistusta ja kosteutusta, ikääntyneempi iho taas kaipaa enemmän ravinteita. Tämä sarja tarjoaa helposti sen kaiken. 

Less Is Moren takana on tiede

Less Is Moren takana on runsaasti tiedettä. Sarjan on kehittänyt kemian tohtori ja aromaterapeutti Doris Brandhuber. Doris on luonnonkosmetiikan tietopankki, ja on tehnyt valtavasti tieteellistä työtä sarjan eteen. Tuotteet valmistetaan Wienissä käsin, joten mistään teollisesta suurtuotannosta ei tämän sarjan kohdalla ole kysymys. Sarja on kehitetty tasapainottamaan ihon epätasapainoja, sekä hoitamaan tervettä ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tuotteet sopivat erinomaisesti reaktiiviselle, herkälle iholle.

Tuote on kehitetty erityisesti kauneusalan ammattilaisten tarpeisiin. Upeiden kotihoitotuotteiden lisäksi sarjaan on kehitetty ihanat ja tehokkaat hoitoprotokollat hoitoloihin. Meillä BD Roomin hoitovalikoimasta löytyy tällä hetkellä Less Is More Tehokosteuttava syyshoito kasvoille. Hoito on aivan mieletön tapa tutustua sarjan tuotteisiin ja päästä ammattilaisen arvioitavaksi oman ihon nykyhetkestä. Ihon tarpeet muuttuvat vuodenaikojen vaihteluissa, joten syksy on hyvää aikaa päivittää omat ihonhoitorutiinit.

Modulaarinen Ihonhoito

Käyttäjän kannalta Less Is More on ihastuttava! Ideologiana taustalla on, että jokaisen ihon perustarpeet ovat samat. Ihoa tulee puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti niin, ettei ihon omat suojat vaurioidu. Puhtauden lisäksi ihoa tulee kosteuttaa, sillä lähes jokainen iho (etenkin meillä pohjoisessa) kaipaa lisäkosteutta. Päivittäisen linjan tuotteet vastaavat täydellisesti näihin tarpeisiin ja siksi tuotteet ovat kaikille samat. Daily Care -linjaan kuuluu neljä tuotetta:

Hellävarainen puhdistusmaito kasvoille – Gentle facial cream cleanser, 35€
Puhdistava ja kosteuttava kasvovesi – Refining & Hydrating facial toner, 45€
Suojaava & korjaava kasvovoide – Protect & Repair facial cream, 60€
Antioksidanttinen öljy kasvoille – Anti-oxidant face oil, 80€

Intensiivinen moduuli on peruslinjaa täydentävät, päivittäin käytettävät tuotteet. Tämän moduulin tuotteet tehostaa ihonhoitorutiinin tehokkuutta. Intensive -moduuliin kuuluu kolme tuotetta: 

Elvyttävä silmänympärysvoide – De-Stress eye cream, 70€
Ihon enneaikaista vanhenemista vastaan – Even Tone intensive facial serum, 120€
Suojaa ja kosteutusta – Lip & Cheek Balm, 30€

Tehohoidoista valitaan iholle tarpeen mukaan tuotteet. Tämän moduulin tuotteet ovat tarkoitettu viikoittaiseen ihonhoitorutiiniin, eli niitä ei käytetä päivittäin. Moduuliin kuuluu neljä tuotetta:

Tasoittava kuorintavoide kasvoille – Smoothing facial peeling, 45€
Entsyyminaamio -Enzyme Glow Mask, 60€
Puhdistava kaoliini naamio – Purifying Kaolin mask, 55€
Kosteuttava prebioottinen naamio – Prebiotic Moisturizing mask, 75€

Tämä sarja on käyttäjäpalautteen perusteella ihanteellinen iholle, joka huutaa kosteutta iholle. Vain muutamalla tuotteella saa hoidettua ihonsa tarpeet laadukkaasti ja luonnonmukaisesti. Kaikilla tuotteilla on luomusertifikaatti, joten tuotteiden eettisyyttä ei tarvitse miettiä. Koska sarja on puhdasta luonnonkosmetiikkaa, voi sitä helposti yhdistää myös muiden luomusarjojen kanssa. Less Is More on myös helppo sarja aloittaa luonnonkosmetiikan käyttö, jos et vielä sitä ole tehnyt. Tuotteiden toimivuus ja helppokäyttöisyys kannustaa kokeilemaan ja kuka tietää, vaikka sinäkin löytäisit elämäsi rakkauden!

Tästä linkistä pääset BD Roomin verkkokauppaan, jossa voit tutustua sarjaan tuotekohtaisesti:

http://www.bdroom.fi/shop

BD Room on Lahden keskustassa toimiva Hiussalonki, Esse-hoitola & Showroom. Olemme erikoistuneen luonnonmukaiseen ihon- ja hiustenhoitoon. Luonnonmukaisten palvelujen ohella tarjoamme myös perinteisiä kampaamopalveluja. Toimintamme pohjautuu pehmeisiin arvoihin, joista yksi suurimmista on luottamuksellisen asiakassuhteen luominen. Tule tutustumaan toimintaamme!