fbpx Skip to content

Esse Clarifying Akne- hoito

Esse Clarifying Hoitokokonaisuus

Esse lanseerasi viime vuoden puolella uuden Clarifying -linjan, joka on kehitetty tehokkaaksi täsmäiskuksi aknen hoitoon. Me BD Roomilla käynnistimme syksyllä haun, jossa haimme yhtä koehenkilöä testaamaan tuotteita ja sitoutumaan Essen ideologian mukaiseen ihonhoitoon. Hakemuksia tuli juuri sen verran, että pääsimme hyvästä kattauksesta valitsemaan tähän koehoitoon sopivan henkilön. Kriteereinä hakemuksessa oli, että henkilöllä täytyy olla selkeä, akuutti akne iholla, jotta kehittymisen seuranta olisi selkeämpää.

Testihenkilö

Testihenkilöksi valikoitui Assi, joka on kamppaillut jo pidempään aknen kanssa. Esse oli Assille jo ennestään tuttu, joten hänen oli helppo siirtyä käyttämään Esseä ilman pelkoa siitä, että luonnonkosmetiikka käynnistäisi ihossa muita puhdistusreaktioita. 

Assin aknea on hoidettu jo aikaisemmin, joten tässä kohtaa esimerkiksi ruokavalioon ei tarvinnut enää tehdä muutoksia. 

Testaus alkoi sillä, että Assi sai käyttöönsä kaikki sarjan neljä tuotetta, joita hän alkoi käyttämään kotona osana päivittäistä ihonhoitorutiiniaan. Tuotteiden käyttöohjeet käytiin kosmetologien kanssa huolellisesti läpi. Kahden viikon käytön jälkeen Assi tuli SPA:han kasvohoitoon, joka hänelle tehtiin hellävaraisesti, ilman kuorintaa ja lymfaattisten paineluiden tehostamana. Boosterina hoidossa käytettiin Esse Clarifying ampullia, joka tasapainottaa ihon seebumia. Ampullissa on antibaktreerinen tea tree, kuoriva salisyylihappo ja punoitusta rauhoittavaa kamomillaa. 

Kasvohoidon jälkeen Assi jatkoi kotona ihonhoitorutiinia edelleen kuuden (6) viikon ajan, jonka jälkeen kosmetologi Ella teki uudestaan ihoanalyysin. Iho oli tässä vaiheessa jo rauhoittunut sen verran, että kasvohoitona päätettiin tehdä BD Roomin Esse Talvihoito aknehoidon sijaan. Iholle laitetteiin hoidon yhteydessä Hydroboost ampulli, joka kosteuttaa ihoa ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. 

Vasemmalla Assin iho ennen hoitojaksoa, oikealla hoitojakson lopussa.

Assin terveiset hoidon jälkeen

Moi, 

Tässä vielä omat kokemukseni ja matkani iho-ongelmien kanssa. Voin vielä lisätä jotain, jos teillä tulee mieleen mikä olisi hyvä 

Noin kolmen vuoden ajan olen tuskaillut aknen ja iho-ongelmien kanssa leuan ja suun ympärillä sekä myöhemmin poskissa. Olen kokeillut monia ”kotikonsteja” enkä ole käyttänyt toistaiseksi mitään lääkekuureja, koska halusin yrittää kaikkia mahdollisimman luonnollisia keinoja ensiksi. Ihoni on herkkä ja osittain pintakuiva, joten monien suosimat luottotuotteet, kuten teepuusaippua tai happokuorinnat olivat rankkoja iholleni ja lisäsivät kuivuutta ja punoitusta, vaikka hetkellisesti vähensivät näppylöitä.  Noin 1.5 vuotta sitten löysin BD Roomin kautta Essen tuotesarjan ihonhoitoon. Kokemukseni tuotteiden parissa on pelkkää positiivista ja ensimmäisenä käyttöön ottamani Sensitive- sarjan tuotteet hellivät ihoa ja ovat uskomattoman rauhoittavia herkälle iholleni. 

Nyt pääsin testaamaan Essen uudehkoa akne-ihotyypille suunniteltua sarjaa ja 9-viikon käytön jälkeen voin sanoa, että ihoni ei ole muutamaan vuoteen ollut näin hyvässä kunnossa! Tuotteet ovat poistaneet akuutin tulehduksen ja punoituksen aknen alueilta ja vähentäneet huomattavasti uusien näppyjen määrää. Näin hyvin eivät ole mitkään muut tuotteet omalla kohdallani toimineet. Olen enemmän kuin tyytyväinen tuotteisiin ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan niitä, jos kamppailet aknen kanssa. -Assi

Vasemmalla Assin ihon ennen hoitojaksoa, oikealla hoitojakson lopussa.

Bedan loppuanalyysi

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Muutokset hoidoissa ovat yleensä todella pitkiä ja ihonhoidossa on tuttuja sekä paremmat, että huonommat kaudet. Tässä kuitenkin pääsimme näinkin lyhyessä ajassa huomattavasti parempaan suuntaan ja ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Ihon kosteustasapaino parantui ja tulehdusta saatiin hillittyä. Assin kohdalla hoitojakso venyi oletetusta kahdeksasta viikosta kymmeneen viikkoon, mutta siitä huolimatta lopputulos on uskomaton. Tulehdus on silminähden rauhoittunut, ja paranemisprosessi on käynnistynyt.

UUTUUSHOITO: Esse Clarifyin Hoitokokonaisuus

BD Roomissa on nyt saatavilla tehokas hoitokokonaisuus aknen hoitoon. Hoitojakso kestää kahdeksan viikkoa ja se tehdään yhteistyössä oman kosmetologisi kanssa. Hoitokokonaisuua alkaa puolen tunnin konsultaatiolla, jossa kartoitetaan asiakkaan henkilökohtainen tilanne. Tämän jälkeen varataan sopivaan ajankohtaan sijoittuva kasvohoito, joka toteutetaan erityisesti akne-iholle kehitetyillä tuotteilla ja hoitotekniikoilla. Lisäksi asiakas saa kotiinsa koko Esse Clarifyin -tuoteperheen, eli neljä tuotetta, sekä näiden käyttöohjeet. Koko hoitojakson ajan asiakkaalla on käytössään kosmetologin tuki, eli soittaa voi ja pitää, jos ilmenee mitään kysyttävää. Hoitojakson loppupuoliskolla asiakkaalle tehdään toinen kasvohoito. Kasvohoito tehdään ihoanalyysin perusteella ihon sen hetkisen kunnon mukaan. 

Hoitokokonaisuus siis sisältää:

  • Konsutaatiokäynti
  • Kaksi kasvohoitoa
  • Kotihoitotuotteet (4kpl)

Esse Clarifyin Hoitokokonaisuus 530€. Maksuun saa halutessaan kolmen kuukauden maksuajan. 

Aloita ihosi uusi elämä ja varaa itsellesi meidän nettivarauksesta konsultaatiokäynti. Siitä se matka alkaa!

Esse Clarifying Tuoteperhe

Clarifying Oil 77€/15ml Ihon toimintaa tasapainottava hoitoöljy. Öljyn on todettu olevan tehokas apu aknen hoitamisessa.

Clarifying Cleanser 40€/100ml Hellävarainen puhdistustuote.

Clarifying Serum 140€/10ml Ihoa ravitseva tehoseerumi.

Clarifyin Spot Corrector 47€/10ml Täsmätuote vaikeisiin näppyihin.

Tuoteet eivät ole myynnissä verkkokaupassa, vaan ne ovat saatavilla vain kosmetologin suosituksesta. Voit siis ostaa pelkät tuotteet käyttöösi, mutta varaathan ostamista varten shoppailuajan joko Ellalta tai Bedalta.

Tästä linkistä pääset BD Roomin verkkokauppaan, jossa voit tutustua valikoimaamme:

http://www.bdroom.fi/shop

BD Room on Lahden keskustassa toimiva Hiussalonki, Esse-hoitola & Showroom. Olemme erikoistuneen luonnonmukaiseen ihon- ja hiustenhoitoon. Luonnonmukaisten palvelujen ohella tarjoamme myös perinteisiä kampaamopalveluja. Toimintamme pohjautuu pehmeisiin arvoihin, joista yksi suurimmista on luottamuksellisen asiakassuhteen luominen. Tule tutustumaan toimintaamme!