fbpx Skip to content

Designerit

Niina Isomäki

Niina on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2002.

Yrittäjänä Niinalla on BD Roomiin erityinen side. Hän kuvailee yrityksen olevan kuin yksi lapsistaan, jota on rakentanut kovalla työllä pyrkien kokoajan eteenpäin.

BD Room on Niinalle työpaikka, jossa on unelmatyöporukka. Jokainen täydentää toinen toistaan. Työssään Niina rakastaa etenkin ihmisten kohtaamista ja luonnonkosmetiikasta puhumista.

Motto: ”Vierivä kivi ei sammaloidu.”

Saara Linnavirta

Vuonna 1999 parturi-kampaajaksi valmistuneella Saaralla on myös kampaajamestarin erikoisammattitutkinto. Lisäksi hän on parisuhde- ja vuorovaikutuskouluttaja. Saara rakastaa toteuttaa kaikkia kokonaisuuksia, kuunnella ja palvella asiakasta. Hänelle tärkeää on auttaa ihmisiä kohti omia tyylejään.

Hän nauttii työskennellä BD Roomissa parhaassa työporukassa Lahden kauneimmalla kadulla.

Motto: ”Oot just paras ja ainutlaatuinen sellaisena kuin olet!”

Ella Kuusisto

Ella on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2001 ja kosmetologiksi pari vuotta myöhemmin. Hänellä on myös ekokampaajan ja merkonomin koulutus. Ellan sydän sykkii erityisesti Esse-tuotesarjaan.

Mieleisimmät työtehtävät ovat kasvohoidot ja brasilialaiset sokeroinnit. Ella viihtyy alalla, koska saa olla erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella heidän tarinoitaan.

Hiuspuolella hän tykkää eniten tehdä värjäyksiä sekä kasvi- että tavanomaisilla väreillä. BD Roomissa Ella viihtyy, sillä saa tehdä arvojensa mukaista työtä ja  olla mukana alan kehityksessä hyvässä työilmapiirissä. Hänelle tärkeää on tuotteiden eettisyys, luonnonmukaisuus ja toimivuus.

Motto: ”Varjele sydäntä, koska sieltä lähtee sun elämä”

Johanna Inkiläinen

Johanna on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 1997, maskeeraajaksi/meikkaajaksi vuonna 2000 ja ekokampaajaksi vuonna 2014. Hän kuvailee BD Roomin olevan kotoisa ja rento työpaikka, jossa on ammattitaitoiset ja ihanat kollegat.

Johanna rakastaa palvella asiakkaita alalla, jossa saa olla luova ja tehdä omannäköistä työtä. Hänelle tärkeää on yrittäjyyden tuoma vapaus.

Motto: ”Pitikö taas.”

Vilma Mäkelä

Hollolalainen Vilma kuvailee BD Roomia kuin toiseksi kodikseen, jonne on helppo tulla. Hänelle työ ei tunnu työltä, vaan luovuutensa toteuttamiselta.

25-vuotias Vilma kävi ensin lukion, jonka jälkeen valmistui vuoden 2019 loppupuolella kosmetologiksi. Hän pitää työnsä monipuolisuudesta ja rakastaa tehdä etenkin jalkahoitoja, sokerointeja sekä meikkauksia.

Motto: ”Se mitä ei voi peittää, sitä täytyy korostaa.”

Beda Borén

Kosmetologiksi ja parturi-kampaajaksi kouluttautunut Beda on ollut alan ammattilainen vuodesta 2015. BD Room tarjoaa hänelle mukavan ja toimivan työyhteisön.

Hän viihtyy kauneudenhoitoalalla sen vaihtelevuuden ja luovuuden vuoksi. Bedalle tärkeää on ihmisten kohtaaminen. Mieluisimmiksi kosmetologin työtehtäviksi hän mainitsee vartalohoidot, hieronnat ja kasvohoidot. Hiuspuolella Beda rakastaa tehdä vaalennuksia, pitkiä hiuksia ja kampauksia.

Motto: ”Hyvä siitä tulee.”

Nina Laakkonen

Nina on valmistunut parturi-kampaajaksi 2003. Liiketyön lisäksi Nina on myös tehnyt neljän vuoden ajan henkilökohtaisen valmentajan töitä Personal Trainerina nimellä PT Nina K. 
 
Nina pitää kummastakin työstään ja haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Parhaimmiksi asioiksi työssään tämä energinen nainen mainitsee ihanat asiakkaat ja kohtaamiset. Häntä itseään kiinnostavat kauneus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi niin ulkoa kuin sisältä päin. 
 
Kampaamotyössä Nina pitää kokonaisuuksien luomisesta, sekä värien ja leikkauksien harmoniasta. Hänestä on tärkeää löytää se ’fiilis’ jota asiakas kaipaa hiuksiinsa ja lähtee rohkeasti  toteuttamaan toiveita.
 
Motto: ”Onni ei tule etsien vaan eläen”