ESSE -Probioottinen ihonhoito

On 05/12/2018 by bdroom

Mitä on probioottinen ihonhoito?

Probiootit yhdistetään usein suoliston hoitoon, mutta tiesitkö, että niillä on tärkeä osa myös ihon terveyden ylläpidossa ja hyvät mikrobit ovat välttämättömiä ihon hyvinvoinnin kannalta!  

Ihon mikrobikanta voi muuttua liian voimakkaan tai vääränlaisen hoidon seurauksena ja iho voi alkaa oireilla. Esimerkiksi kuivuus, liiallinen talineritys ja epäpuhtaudet, ihottumat ja ikääntymisen aiheuttamat muutokset voivat lisääntyä epätasapainon myötä.

Essen probioottisilla ihonhoitotuotteilla pyritään pitämään ihon mikrobitasapaino optimaalisena, jotta iho voisi hyvin. Tuotteilla luodaan suotuisa ympäristö hyville mikrobeille, ja prebiootteja sisältävillä tuotteilla ravitaan näitä mikrobeja jotta ne voivat lisääntyä ja suojata ihoa. Tietyt tuottet, kuten Essen probioottiseerumi, sisältävät myös eläviä probiootteja!

Jos ihosi on epätasapainotilassa, etkä oikein tiedä mitä tehdä ja tuntuu että olet kokeillut kaiken, suosittelen kääntymään meidän puoleemme. 

Kasvohoidossa voimme kartoittaa ihosi tilanteen ja keskustella yhdessä sopivan hoidon aloittamisesta. Monesti aloittamalla ihon rauhoittamisen ja tasapainottamisen hellävaraisella Essen Sensitive linjalla, saadaan ihon kunto jo silminnähden parantumaan. 

Haluamme auttaa sinua ihoosi liittyvissä ongelmissa, se on meille sydämen asia. Kysy epäröimättä lisää tai pistäydy meillä hakemassa näytteitä Essen tuotteista, autamme mielellämme!

Talvisin terveisin, Iida ❤️

 

 

Kirjoittaja on koulutettu Esse -kosmetologi, lämminhenkinen ajattelija ja tuore hämeenlinnalainen.

 

Comments are closed.