fbpx Skip to content

Hinnasto

Kampaamo & parturi

 • .

Hiustenleikkaus

 • 15 minuuttia
  20 €
 • 30 minuuttia
  30 €
 • 45 minuuttia
  45 €
 • 60 minuuttia
  60 €
 • 75 minuuttia (mallinmuutos)
  79 €

Hiusten värjäys

 • Tyviväri (3 cm)
  115€
  Jos hiustasi pitää vaalentaa reilusti, valitsethan tyven vaalentamisen.
 • Tyviraidat
  159-229€
  Tyven raidoittaminen kokonaan.
 • Tyven vaalennus
  139-155€
  Tyven vaalentaminen kokonaan. Hinta määräytyy vaalennustavan mukaan ja sisältää tarvittaessa sävytyksen pesupaikalla.
 • Väri
  129-165€
  Palvelu sisältää hiusten värjäys yhdellä värillä ilman folioita ja leikkaus, rentouttava hieronta pesupaikalla sekä hiusten föönaus.
 • Raidat/Moniväri/Balayage
  145-200€
  Hiusten värjääminen lopputulokseen vaadittavalla tekniikalla. Palvelu sisältää tarvittaessa sävytyksen, rentouttavan hieronnan pesupaikalla, sekä hiusten föönaus. Hinta määräytyy lopullisesti tehdyn työn mukaisesti, johon vaikuttaa hiuksen pituus ja paksuus. Erikoisvärjäyksissä, kuten isot vaalennusprojektit ja erikoistektniikoita/esivaalennusta vaativat värjäystyöt, olethan yhteydessä kampaajaasi ja kysy hinta-arvio.

Värikäsittelyt sisältävät myös  hiustenleikkauksen.

Hiusten hoitokäsittelyt K18Hair

 • K18 Peptide - hiushoito
  39€
  K18Hair on hiustenhoidon uusi innovaatio, joka korjaa vaurioituneet hiuksesi pysyvästi. Jopa yhdellä hoitokerralla saadaan tuntuvia ja näkyviä tuloksia! Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan 25-45€.

Sisältää pesun ja kuivauksen. Värjäyksen yhteydessä 25-45€

Ekokampaamo

 • Savi- tai merilevähoidot
  55-65€
 • Intialainen päänhieronta
  65€
 • Savivaalennus
  139-179€
 • Kasvivärjäys (lyhyet hiukset)
  139€
  Palvelu sisältää hiustevärjäyksen kasvivärillä, hiustenpesun, rentouttavan hieronnan sekä föönauksen.
 • Kasvivärjäys (puolipitkät hiukset)
  155€
  Palvelu sisältää hiustevärjäyksen kasvivärillä, hiustenpesun, rentouttavan hieronnan sekä föönauksen.
 • Kasvivärjäys (pitkät hiukset)
  175€
  Palvelu sisältää hiustevärjäyksen kasvivärillä, hiustenpesun, rentouttavan hieronnan sekä föönauksen.

Esse-hoitola & Spa

hoitolan palvelut

 • Esse Express -kasvohoito 30min (Tutustumishoito)
  65€
  Esse Express -kasvohoito tutustuttaa ihosi ja mielesi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen. Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet. Ostaessasi Essen tuotteita 120 eurolla Esse Express hoidon yhteydessä, palvelu hyvitetään loppusummasta (arvo65€). Tervetuloa ihastumaan Essen probioottiseen maailmaan! Huom! Lisäpalveluita ei voi yhdistää Esse Express -kasvohoidon yhteyteen
 • Esse Experience -kasvohoito 50min
  95€
  Tehokas hoito vuodenaikojen rasittamalle iholle, joka räätälöidään ihotyyppisi ja ihosi sen hetkisen kunnon mukaan. Hoito sisältää alkurentoutuksen, ihon puhdistuksen, kuorinnan ja tehokkaan hieronnan. Naamion vaikutuksen aikana valitsemasi lisäpalvelu. Experience -kasvohoitoon valitaan yksi lisäpalveu: *Päänahan rentouttava käsittely *käsien hemmotteleva hieronta *silmänympärysalueen stimuloiva hieronta. Lopuksi tarjoillaan hoidosta herättelevä tee. Palvelun kesto 50min. Saavuthan paikalle ajoissa, jotta ehdit rauhassa täyttää esitietolomakkeen.
 • Esse Signature -kasvohoito 80min
  139€
  Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoito alkaa rentouttavalla syvähengityksellä, sekä jalkapohjien paineluilla. Tämän jälkeen hoito jatkuu yksilöllisellä probioottikasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, probiootti-ampullin imeytyksen, erikoisnaamion ja Essen Signature-hieronnan. Signature -kasvohoitoon valitaan yksi lisäpalveu: *Päänahan rentouttava käsittely *käsien hemmotteleva hieronta *silmänympärysalueen stimuloiva hieronta. Lopuksi tarjoillaan hoidosta palauttava tee. Hoidon jälkeen olosi on aivan ihana! Palvelun kesto 80min. Saavuthan paikalle ajoissa, jotta ehdit rauhassa täyttää esitietolomakkeen.
 • Esse Ultimate Experience -kasvohoito 110min
  165€
  Tämä upea hoitokokonaisuus hemmottelee sinut päästä varpaisiin. Hoito alkaa ihanalla alkurentoutuksella ja jalkapohjien puhdistuksella, jonka jälkeen iho puhdistetaan, kuoritaan ja hierotaan tehokkaalla hierontatekniikalla. Naamion aikana käsien hieronta, jalkojen kuorinta ja rentouttava hieronta, ja hemmotteleva päähieronta. Hoito viimeistellään ampullilla ja loppuvoiteella. Palvelun lopuksi tarjoillaan hoidosta palauttava tee. Palvelun kesto on 110min.
 • Rentouttava öljyhieronta 60min.
  79€
  Öljyhieronta ravitsee kuivaa ihoa ja rentouttaa kehoa. Tunnin hieronnassa kehoasi hellitään lämpimällä öljyllä, jonka tuoksun voit itse valita kauden tuoksuvalikoimasta. Hoidon päätteeksi tarjoillaan palauttava tee. Hieronnan kesto 60min, kokonaiskesto 1h 10min.
 • Hot Stone -kuumakivihieronta 75min
  109€
  Kehoa ja mieltä rentouttava kuumakivihieronta. Lämmitetyillä kivillä tehtävä hieronta laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle, rentouttaa ja lievittää stressiä. Hoidon jälkeen tarjoillaan palauttava tee.
 • Intialainen päähieronta pedissä 50min
  65€
  Intialainen päähieronta on äärimmäisen rentouttava ja stressiä poistava hoito. Hieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkää, hartioita, niskaa, päänahkaa ja korvia. Tämän hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen. Hoidossa käytetään öljyä, mutta voidaan toteuttaa myös ilman. Pedissä tehtävä päähieronta toteutetaan spa:ssa.
 • Odottavan äidin hemmotteluhoito 80min
  89€
  Ihana hemmotteluhetki odottavalle tai tuoreelle äidille, jossa hän pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan. Hoito aloitetaan jalkojen putsaamisella, kuorinnalla sekä jalat hierotaan asiakkaan toiveiden mukaisesti polviin tai reisiin asti. Tämän jälkeen tehdään rentouttava hieronta kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle sekä päähän. Rentoutuksen viimeistelee vielä käsihieronta. Hoidon lopuksi tarjoillaan tee.
 • Ultraäänipuhdistus selälle 45min
  59€
  Selän ihoa kirkastava ja puhdistava hoito.Tämä hoito on erityisen hyvä jos kärsit selän epäpuhtauksista. Hoito sisältää alkupuhdituksen, ultraäänipuhdistuksen sekä tarvittaessa kuorinnan ja mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen.
 • Yin Your Skin Gua Sha 60min
  105€
  Kosmeetiinen gua sha on kasvohoito, joka tehdään käsittelemällä iho gua sha -kivellä. Kokemus on hyvin nautinnollinen, ja täysin kivuton. Palveluun kuuluu alkupuhdistus, kasvovesi, kasvoöljy ja gua sha -hieronta. Gua sha kiinteyttää, kohottaa ja poistaa turvotusta kasvoista. Jotta saat hoidosta kestäviä tuloksia, suosittelemme sarjahoitoa. Kotihoito on erittäin tärkeää pysyvien tuloksien saavuttamiseksi. Gua sha -hoitajalta saat ohjeet myös kotona tehtävään hoitoon.
 • Yin Your Skin Gua Sha PERFECT 90min
  139€
  Tämä hoito saa mielen ja kehon vaipumaan syvärentoutumisen tilaan. Palveluun kuuluu alkupuhdistus, kasvovesi, kasvoöljy sekä kokonaisvaltainen gua sha -hieronta. Hoidon aikana käsitellään dekoltee, niska, kaula, kasvot sekä pää. Yin your skin Gua sha:ssa yhdistyy perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sidekudoshieronta sekä lymfahieronta. Hoito on täysin kivutonta. Gua Sha kiinteyttää, kohottaa ja poistaa turvotusta kasvoista. Jotta saat hoidosta kestäviä tuloksia, suosittelemme sarjahoitoa. Kotihoito on erittäin tärkeää pysyvien tuloksien saavuttamiseksi. Gua sha -hoitajalta saat ohjeet myös kotona tehtävään hoitoon.
 • Yin Your Skin Gua Sha Aloitussarja
  395€
  Gua Sha aloitussarja sisältää kolme hoitokertaa. Ensimmäinen kerta sisältää 90min hoitokäsittelyn, palauttavan teehetken, sekä kotihoito-opastuksen, jossa sinulle opetetaan gua sha -tekniikka, jotta voit kotona jatkaa hoitoa. ALOITUSSARJA SISÄLTÄÄ GUA SHA KIVEN. Toinen ja kolmas käyntikerta sisältää 60min gua sha -käsittelyn, sekä palauttavan teehetken. Sarja tulee käydä kokonaisuudessaan neljän viikon sisällä ensimmäisestä hoitokerrasta. Aloitussarjan jälkeen voit halutessasi jatkaa hoitoasi. Jatkosarjahoidot ovat 5 ja 10 kerran sarjat, joissa molemmissa on 60 minuutin hoitokäsittely ja lopputee. 5 sarjahoito/475€ 10 sarjahoito/900€ Sarjahoidot varattavissa ainoastaan gua sha -hoitajaltasi.
 • Buccal Massage (muokkaava kasvohieronta) 60min
  89€
  Buccal massage – Bukkaalihieronta kohottaa, kiinteyttää ja aktivoi ihoa. Buccal -hieronnan tarkoituksena on päästä paremmin käsiksi kasvojen lihaksiin sekä poskirasvaan suun sisäpuolelta tehtävällä hieronnalla. Poskirasvalla (buccal fat) on suuri rooli kasvojen ikääntymisprosessissa. Monilla stressi ja huolet aiheuttavat leuan jännittymisen joka saa kasvojen lihakset kiristyneeseen tilaan. Tämä voi aiheuttaa kipuja leukaperissä, päässä sekä niska-hartiaseudulla. Kasvojen alueen jännitystila muuttaa kasvojen rakennetta ja saa aikaan ns. poskien "valahtamisen". Lihaksia avaava ja vapauttava hieronta luo tilaa lihaksille, kohottaa ja muotoilee kasvoja. Hoidon aikana hierotaan kasvot, suun sisäpuolen lihakset, niska- hartia seutu, decoltee sekä pää.
 • Buccal massage (muokkaava kasvohieronta) 90min
  139€
  Buccal massage – Bukkaalihieronta kohottaa, kiinteyttää ja aktivoi ihoa. Buccal -hieronnan tarkoituksena on päästä paremmin käsiksi kasvojen lihaksiin sekä poskirasvaan suun sisäpuolelta tehtävällä hieronnalla. Poskirasvalla (buccal fat) on suuri rooli kasvojen ikääntymisprosessissa. Monilla stressi ja huolet aiheuttavat leuan jännittymisen joka saa kasvojen lihakset kiristyneeseen tilaan. Tämä voi aiheuttaa kipuja leukaperissä, päässä sekä niska-hartiaseudulla. Kasvojen alueen jännitystila muuttaa kasvojen rakennetta ja saa aikaan ns. poskien "valahtamisen". Lihaksia avaava ja vapauttava hieronta luo tilaa lihaksille, kohottaa ja muotoilee kasvoja. Tämä hoito räätälöidään juuri sinua varten yhdistelemällä bukkaalihierontaa (suun sisäpuolen lihakset), Gua shaa, kuivakuppausta sekä lymfaa. Hoidon aikana hierotaan kasvot, suun sisäpuolen lihakset, niska- hartia seutu, decoltee sekä pää sekä hoidon kruunaa ihon tarpeiden mukainen naamio.
 • Kasvojen kuivakuppaus 60min
  79€
  Kasvojen kuivakuppaus vapauttaa tehokkaasti jännityksiä sekä sidekudoksista että lihaksista. Se vilkastuttaa verenkiertoa, lymfanesteiden virtausta, ja tehostaa ihon hapen ja ravinteiden saantia. Kuivakuppaus rentouttaa kasvojen lihaksia ja erinomainen hoito myös kireille purentalihaksille. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, hoitoöljyn ja imukuppihieronnan kasvoille, kaulalle ja decolteen alueelle, sekä ihon tarpeiden mukaisen naamion ja loppuvoiteen. Kuivakuppaukseen on mahdollisuus valita kolmen (195€) tai viiden kerran (325€) sarjahoito jolloin yhden hoidon hinta on 65€.
 • Ultraäänipuhdistus 50min
  80€
  Ultraäänipuhdistus on kivuton, hellävarainen ja tehokas ihonhoitomenetelmä joka sopii kaikille ihotyypeille. Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen ja lisäksi tarpeen mukaan kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä loppuvoiteen. Naamion aikana decolteen ja päänhieronta. Hoidon kesto 50min. Tämä hoito on mahdollista ottaa neljän kerran sarjahoitona, tällöin hinta 280€
 • Tehostettu ultraäänipuhdistus 80min
  139€
  Ultraäänipuhdistus on tehokas, hellävarainen ihonhoitomenetelmä. Tähän tehostettuun palveluun kuuluu alkupuhdistus, 1-2 vaiheinen ultraäänipuhdistus asiakkaan ihosta riippuen, tarpeen mukaan kuorinta sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Tämän jälkeen iholle imeytetään ultraäänen avulla kosteuttava seerumi sekä lopuksi hoidon kruunaa ihon tarpeen mukainen naamio jonka aikana hierotaan decoltee, niska-hartia seutu sekä valinnan mukaan pään tai käsien hieronta. Hoidon kesto 80min
 • Ultraäänipuhdistus selälle 45min
  59€
  Selän ihoa hoitava, puhdistava ja kirkastava hoito. Erityisesti sinulle joka kärsit selän ihon epäpuhtauksista. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa kuorinnan ja mekaanisen ihopuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Hoito voidaan toteuttaa myös sarjahoitona.
 • Mikroneulaus (kasvot + kaula)
  140€
  Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa ihoaltasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus kuten laajentuneet ihohuokoset). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa sekä Couperosaihoa. HUOM! Ikäraja 18v. Mikroneulausta ei voi tehdä jos olet raskaana, sinulla on aktiivinen herpes, avohaava tai muu ihovaurio. Ihosyöpä, aknen aktiivinen vaihe, kasvojen seudun syylät, kasvojen seudun bakteeri/sieni-infektio tai aurinkokeratoosi ovat este hoidolle. Hemofilia, Diapetes sekä skleroderma ovat myös este hoidolle. Keloidiarville mikroneulaus ei toimi ja jos sinulla on taipumusta näihin niin hoitoa ei voida suorittaa.
 • Mekaaninen Ihonpuhdistus
  75€
  Epäpuhtaan ihon puhdistus, sopii hyvin nuorelle iholle. Palveluun kuuluu: kaksoispuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, jonka aikana dekolteen ja hartia-alueen hieronta, puhdistava naamio, loppuvoide ja hoidosta palauttava tee. Palvelun kesto 50min. Saavuthan paikalle 10min ennen hoidon alkua, jotta ehdit rauhassa täyttää esitietolomakkeen.
 • Esse Facial For Men 50min
  75€
  Tehokas ja rentouttava kasvohoito miehille! Kasvohoidossa kasvojen ihoa hoidetaan ihotyypille valituilla tuotteilla. Hoito on kivuton, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta kasvohoidoista. Palvelu tehdään SPA:ssa.
 • SPA -Jalkahoito 80min
  89€
  Ihana hemmotteluhoito. Palvelu sisältää perus jalkahoidon lisäksi kuorinnan ja hemmottelevan hierontanaamion. Hoito viimeistellään pidemmällä hieronnalla. Perus jalkahoitoon kuuluu: Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja ongelmakohtien hoito sekä hieronta. Lakkaus lisäpalveluna omalla kynsilakalla. Lopuksi tarjoillaan palauttava tee. Palvelun kesto 80min.
 • Jalkahoito 60min
  69€
  Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä rentouttava hieronta. Lakkaus lisäpalveluna omalla kynsilakalla. Palvelun kesto 60min.
 • SPA -Käsihoito
  49€
  Kädet kuntoon rentouttavalla käsihoidolla. Kädet kuoritaan, ja hoidetaan ravitsevalla naamiolla. Hoitoon kuuluu ihana hieronta ja loppuvoide. Kynsinauhat ja kynnet siistitään. Voit halutessasi valita lisäpalveluna kynsien lakkauksen. Voit tuoda mukana oman lakkasi. Palvelun kesto 45min.

Ripsien ja kulmien käsittely

 • Lashlift-Kestotaivutus Ripsiin
  69€
 • Browlift-kulmalaminointi
  69€
 • Brow- ja Lashlift yhdessä
  115€
 • Ripsien tai kulmien värjäys
  20€
 • Ripsien ja kumien värjäys (sis. muotoilu)
  30€

Alexandria Sokerointi

 • Ylähuuli
  17€
 • Kainalot/Käsivarret
  35€
 • Sääret
  41€
 • Reidet
  45€
 • Sääret ja reidet
  80€
 • Brasilialainen (naiset)
  65€
 • Brasilialainen huolto (max 5vko)
  55€
 • Sokerointipaketti
  95€
  Bikinilinja, kainalot ja sääret.
 • Sokerointipaketti
  110€
  Brasilialainen huolto, kainalot ja sääret. Uusi brassi +20€.
 • Kasvojen sokerointi
  35€
  Sokeroidaan koko kasvojen alue hiusrajoista leukaan saakka.
 • Sääret Ja kainalot/bikinilinja
  72€
  Säärten sokeroinnin lisäksi valitset joko kainaloiden tai bikinilinjan sokerointi
 • Sääret ja brassihuolto
  98€
  Uusi brasilialainen sokerointi +20€
 • Kainalot ja brassihuolto
  82€
  Uusi brasilialainen sokerointi +20€
 • Kainalot ja bikinilinja
  69€
 • Bikinilinjan sokerointi
  39€
  Sokeroidaan bikinilinja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelussa ei sokeroida anaali/genitaalialueen karvoitusta.

Meikkaukset ja kampaukset

 • Juhlameikki
  85€
  Kaikki juhlameikit sekä häämeikit mukaanlukien koemeikki veloitetaan samoin perustein.
 • Päivämeikki (45min)
  65€
 • Kampaukset
  85€/h
  Kampaukset sisältää tarvittavat muotoilutuotteet, sekä pinnit. Hiuslisäkkeet ja koristeet sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.