Hiussalongin UUSI HIUKSESI -palvelupaketit

On 19/12/2018 by bdroom

🌟UUSI HIUKSESI -palvelupaketit nyt varattavissa!🌟

Tarvitsetko sinä muutosta hiuksiisi? Olisiko hyvä aika löytää uusi kampaaja, joka osaa asiansa ja kuuntelee toiveitasi?

Jos vastasit edellisiin KYLLÄ, niin tämä juttu on sua varten 🤩

Tammikuussa BD Roomissa työt aloittava Katja haluaa tarjota teille hieman arjen luxusta ja mahdollisuuden muutokseen. Nämä räätälöidyt paketit tarjoavat takuulla jokaisen tarpeisiin sopivan muutoksen, olipa se sitten pieni tai suuri 💕 

⭐️BASIC -Ryhtiä ilmeeseen pienin muutoksin! Hiusten muotoilu leikkaamalla. Hiustenleikkaus suunnitellaan aina asiakkaalle sopivaksi, kunnioittaen hiuslaatua, määrää sekä asiakkaan kokonaisolemus huomioon ottaen. Opastamme myös kotihoidossa ja muotoilutuotteiden käytössä. Sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen ja muotoilun. 

⭐️STANDARD -Anna uusien tuulien puhaltaa ja kampaajasi loihtia erityisesti sinulle suunniteltu, uusi täydellisesti sopiva malli. Otamme aina huomioon asiakkaan toivomukset, hiusten laadun ja määrän, sekä neuvomme kuinka saat kotona pidettyä yllä uutta ilmettä. Sisältää ripsien ja kulmien värin ja muotoilun. 

⭐️PREMIUM -Uudistu uskaliaammin! Persoonasi mukaan suunniteltu hiusten värjäys ja siihen harmoniassa toteutettu, hiustesi laatua ja määrää kunnioittava hiustenleikkaus. Kampaajasi opastaa sinulle tuotteet, joilla ylläpidät uutta ilmettäsi, sekä muotoiluvinkit. *

⭐️SUPERIOR -Vapauta itsesi isoon muutokseen! Vaaleampaa tai tummempaa, uskalla heittäytyä!! Haaveiletko uusista hiuksista? Tartu tilaisuuteen. Superior -paketti sisältää kaiken mitä tarvitset: riittävästi aikaa kampaajasi penkissä, raikkaita ideoita, moderneja värjäystekniikoita, upeita leikkauksia. Aikaa on ruhtinaalliset 3 tuntia, joten ehdit aloittaa vaikka mustasta vaaleaksi -projektin. Paketin sisältö räätälöidään toiveidesi mukaan. Se voi sisältää mitä vain, mitä kolmessa tunnissa ehtii tehdä; väriä, leikkausta, raitoja, balayagea.. Anna mielikuvituksen laukata!

*Palvelu sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen ja muotoilun.  Pitkien/paksujen hiusten lisä 15€ veloitetaan tarvittaessa.

Comments are closed.