fbpx Skip to content

Palvelut

Parturi, kampaamo & ekokampaamo Lahti

Parturi-kampaamo -toimintamme on kehitetty palvelemaan sinua kaikissa hiusasioissasi.
Olemme erikoistuneet vaativiin hiusten värjäyksiin, vaalennuksiin, sekä upeisiin muodonmuutoksiin. Parturi-kampaamossa sinua palvelee  5 hiusammattilaista, jotka pyrkivät jatkuvasti kehittämään ammattitaitoaan. Jokaisella tekijällä on oma uniikki kosketuksensa alaan, ja kaikkien yhteinen pyrkimys on tuottaa mitä laadukkaimpia hiuspalveluita.

Koulutetut ekokampaajamme loihtivat kauniita ja luonnollisia värejä aidoilla kasviväreillä. Palveluihin kuuluvat myös erilaiset hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä intialainen päänhieronta.

Kauneushoitola & SPA

SPA on täydellinen paikka rauhoittumiseen ja itsensä hoitamiseen. Annathan itsellesi luvan olla hiljaa ja rentoutua.

Hoitolassamme teitä palvelee koulutettu henkilökunta, josta jokainen on saanut myös erikoiskoulutuksen probioottiseen ihonhoitoon. Kosmetologimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti aina jalkahoidoista kasvohoitoihin. Haluat ehkä myös kokeilla rentouttavia ja ihoa helliviä vartalohoitojamme sekä hierontojamme! 

Meidän hoitolassamme on myös mahdollisuus pari sekä ryhmä-hoitoihin. Niistä kyselyt voit laittaa suoraan info@bdroom.fi

Saavuthan hoitoosi aina hyvissä ajoin, jotta ehdit rauhoittua hetken ennen hoidon alkua. Otathan huomioon, että tilassa voi olla käynnissä samanaikaisesti muitakin hoitoja, joten laitathan puhelimesi äänettömälle ja annat mielesi hiljentyä.

Palvelut yrityksille

BD Roomilta saat laadukkaat palvelut myös yritysten tarpeisiin. 

Voit myös järjestää hoitolassamme pienimuotoisia virkistyspäiviä. Olemme järjestäneet virkistyspäiviä tiloissamme 2-6 hlö:lle.

Kysythän tarjouksen, jotta voimme rakentaa teille sopivan kokonaisuuden. Tarjouspyynnöt sähköpostilla info@bdroom.fi