fbpx Skip to content

Palvelut

Parturi, kampaamo & ekokampaamo

Parturi-kampaamomme on kehitetty palvelemaan sinua kaikissa hiusasioissasi.
BD Roomista löydät kattavat kampaamo- ja parturipalvelut koko perheelle. Olemme erikoistuneet vaativiin hiusten värjäyksiin, sekä upeisiin muodonmuutoksiin. Parturi-kampaamossa sinua palvelee 5 ammattilaista, jotka pyrkivät jatkuvasti kehittämään ammattitaitoaan. Jokaisella tekijällä on oma uniikki kosketuksensa alaan, ja kaikkien yhteinen pyrkimys on tuottaa mitä laadukkaimpia hiuspalveluita.

Koulutetut ekokampaajamme loihtivat kauniita ja luonnollisia värejä aidoilla kasviväreillä. Palveluihin kuuluvat myös erilaiset hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä intialainen päänhieronta

Esse-hoitola & SPA

SPA on täydellinen paikka rauhoittumiseen ja itsensä hoitamiseen. Annathan itsellesi luvan olla hiljaa ja rentoutua.

Hoitolassamme teitä palvelee koulutettu henkilökunta, josta jokainen on saanut myös erikoiskoulutuksen probioottiseen ihonhoitoon. Kosmetologimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti aina jalkahoidoista kasvohoitoihin. Haluat ehkä myös kokeilla rentouttavia ja ihoa helliviä vartalohoitojamme sekä hierontojamme!

Saavuthan hoitoosi aina hyvissä ajoin, jotta ehdit rauhoittua hetken ennen hoidon alkua. Otathan huomioon, että tilassa voi olla käynnissä samanaikaisesti muitakin hoitoja, joten laitathan puhelimesi äänettömälle ja annat mielesi hiljentyä.

Meikkaus

Meikkistudiomme sijaitsee samassa tilassa Hiusstudion kanssa. Meillä toimii tällä hetkellä kolme meikkaajaa, joilla jokaisella on selkeät visiot ja näkemystä kauneudesta. Meikkaajamme ovat hyvin suosittuja, ja he tekevät myös tarvittaessa esiintymis- ja kuvausmeikkejä.

Käytössämme on sekä ekologisia että synteettisiä meikkejä asiakkaan toiveista ja tarpeista riippuen. Sesonkiaikoina, varaathan aikasi hyvissä ajoin.

Shop

BD Roomin yhteydessä toimii kosmetiikkamyymälä. Myymälä myy laadukasta ja ammattitasoista luonnonkosmetiikkaa. Löydät valikoimistamme laajan kirjon erilaisia kosmetiikkatuotteita ympäri maailmaa. Myymälässä on aina paikalla henkilökuntaa, joka osaa opastaa vaikeissakin kosmetiikkaan liittyvissä asioissa. Saat henkilökohtaista neuvontaa niin hius-, iho- kuin meikkausasioissakin.

Shopilta löydät myös vaihtelevasti erilaisia lifestyle-juttuja. Valikoimamme vaihtelee sopivasti, joten voit aina piipahtaa putiikilla katsomassa, mitä kivaa tällä kertaa saattaisi löytyä!