Termit selväksi -Kulmien pigmentointi

On 26/03/2019 by bdroom

Pikkaisen juttua kulmien pigmentoinneista !

Pigmentoinnit on nostanut suosiotaan viime vuosina paljon. Eri tekniikoita on tullut markkinoille hirvittävästi, ja välillä on kuluttajan vaikea pysyä perillä siitä, mikä olisi itselle paras ja millaisen lopputuloksen milläkin tekniikalla saa. Aijon vähän avata tätä mysteeriä !

Pigmentoinnit sopivat yleensä kaikille ihotyypeille. Hyvä vaihtoehto silloin, kun halutaan helpottaa arkea.
-harvat tai olemattomat kulmakarvat
-epäsymmetriset kulmat
-naisille, jotka haluavat säästää aikaa meikkaamisessa
-paljon treenaavalle, kuka haluaa huolitellut kulmat

Pigmentoinnissa tarkoitus on viedä väripigmenttiä ihon alle . Kestopigmentoinneissa, 3D pigmentoinneissa ja microbladingissa idea on sama. Tekniikka vain eroaa.

Microblading – Manuaalinen tekniikka, jossa piirretään yksittäisiä karvoja. Tämä tapahtuu terällä, joka sisältää monta micro- neulaa rivissä. Terä dipataan pigmenttiin, ja tehdään ihoon viiltoja. Jälki on todella luonnollinen ja siisti

Kestopigmentointi/3D – Käytetään pigmentointi laitetta, joka toimii sähkövirralla. Teränä käytetään erilaisia neuloja. Pystytään työstämään erilaisilla tekniikoilla ja käsittelemään myös silmien ja huulten aluetta. Jälki on hiukan enemmän vahvempi ja meikatumman näköinen.

Pigmentti viedään ihon ylimpään kerrokseen- Epidermiksen tyvisolukerrokseen. Iho uusiutuu jatkuvasti, pigmentit ovat vesiliukoisia ja ihon aineenvaihdunta haalistuttaa pigmenttiä. Pysyvyys on myös yksilöllistä, riippuen ihotyypistä, kuinka paljon harrastaa liikuntaa, saunomista, uimista. Kuin myös auringon uv- altistuksella on vaikutuksensa.

Asiakkaalla muutaman vuoden vanha pigmentointi (alempi kuva) . Microbladingilla korjattu symmetriaa ja muotoa ja tuotu haalistuneisiin kulmiin väriä. Valmis lopputulos (ylempi kuva)
Ylemmässä kuvassa vuosia vanha pigmentointi. Tuleva muoto luonnosteltu kynällä. Haalistunut punertava pigmentointi peitettiin microbladingilla korjaten samalla muotoa. Alla valmis kulma heti toimenpiteen jälkeen.

Beda Borén – Microblading -artisti, hiusmuotoilija ja kosmetologi.

Kirjoittaja on kaupunkilaistunut maalaistyttö, pikkutarkka puuhastelija ja lämminhenkinen leipuri.

Comments are closed.