SUOSITTELIJAT

Oletko Sinä jo ollut BD Roomin asiakkaana? Kerro muillekin, mitä pidit saamastasi palvelusta! Tai etsitkö vielä sitä omaa kampaamoasi? Lue täältä asiakkaidemme palautteita BD Roomista.

Suositteluja voi jättää sähköpostilla osoitteeseen info[@]bdroom.fi. Kiitos! Voit katsoa myös suositteluja facebook-sivuitamme @beautydesignroom.

Olen etsinyt uutta omaa kampaajaa jo 4 vuotta ja nyt viime viikolla onnellisten sattumien kautta päädyin Niinan asiakkaaksi ja voin ilokseni todeta etsinnän viimein päättyneen!Jo pelkällä upealla värjäyksellä saatiin ihmeitä aikaan ja siihen päälle uusi kasvonpiirteisiini todella paljon paremmin sopiva leikkaus viimeisteli lopputuloksen. Ovesta lähti ulos enemmän kuin tyytyväinen uusi vakioasiakas.
Terhi

“Niina tässä moi, kävin taas koulutuksessa ja mulla ois sulle idea”…näin sen pitää toimia, kampaaja murehtii pää(hius)asiat, en minä. Tästä olen saanut nauttia jo monen monta vuotta. Istun vaan jakkaralle, laitan silmät kiinni ja nautin heleästä hyräilystä Silmät avatessaan on monesti saanut yllättyä, mutta koskaan ei ole tarvinnut pettyä! Parhautta parhaimmillaan.
Taina

Olen saanut olla Niinan asiakkaana kohta kolme vuotta ja näistä kaksi asunut onnellisena Helsingissä. Suosikki kampaajalleni tulen kuitenkin aina Lahteen!Niina palvelee asiakkaitaan ihalitavan kokonaisvaltaisesti. Kolmen vuoden projektin tuloksena hiukseni ovat silminnähden kiiltävämmät ja terveemmät. Niina tietää oikeat tuotteet juuri sinun hiuksillesi ja on myös rautainen ammattilainen pidennyksen kanssa, joista saa kehuja aina Helsingissä asti! Kauniiden hiuksien lisäksi Niina saa ajan kampaamon penkissä tuntumaan todella ainutlaatuiselta luksukselta. Hänen käsittelyyn on aina ilo tulla kauempaakin, pari tuntia menee aina hujauksessa niin mukavassa seurassa!
Pirre

Kiitos Niina, tänään sain tyttäreni ansioita tulla sinun taitavien käsien käsittelyyn. Tulin Niinalle pitkillä hiuksilla, mutta lähdin 30cm lyhyemmillä. Jotenkin aistin luottamuksen Niinan ammattitaitoon heti, kun istuin tuoliin. Luottamus on tärkeä asia kampaajan ja asiakkaan välillä. Palaute ystäviltäni on ollut huikeaa uusien hiusteni myötä. Lämpimästi voin suositella Niinaa ystävilleni. Ensimmäinen, mutta ei viimeinen kerta, kun päädyn Niinan tuoliin. Kiitos ja halaus vielä kerran.
Päivi

Niina, huippu kampaaja Aina niin iloinen ja pää täynnä ideoita, Niinalle uskaltaa antaa vapaat kädet tehdä hiuksille uusi ilme. Aivan mahtavia ideoita ja toteutuksia. Hymyssä suin saa aina kampaamosta poistua…:)
Jonna

On tullut rampattua eri kampaajilla. Pysynyt joidenkin asiakkaana useitakin vuosia sen takia, kun en oo tiennyt parempaa tai viitsinyt alkaa testaileen uusia. Kiitellyt lopputulosta enemmän tekijänsä mieliksi kuin omakseni. Vaan nyt on onneksi toisin asiat. Niina on alusta asti (nyt abaut pari vuotta) päässyt mun “pään sisään” ja osannut tehdä musta mun itteni näköisen vaikken todellakaan aina ole osannut toiveitani sanoin kuvailla. Mulla on tietynlainen hiuslaatu, joka ei välttämättä taivu sellaisiin leikkauksiin, mitä välillä olen halunnut. Aina Niina on keksinyt paremman vaihtoehdon, perustellut ehdotuksensa silleen että olen ymmärtänyt ja lopputulos on joka kerta ollut enemmän mitä osasin odottaa. Niinalla on paitsi hyvä hiussilmä ja -käsi, myös erinomainen ihmis- ja tilannesilmä. TYKKÄÄN.
Elina

Uusi vuosi, uusi hieno tukka Niinan käsittelyn jäljiltä. Kyllä kelpaa. *Pursuu hyvää fiilistä*
Tarzan

 

Olin jo monta kuukautta ilman kampaajaa, sillä en ollut löytänyt itselle mieluista. Sitten surffailtuani netissä löysin BD-Roomin ja Niinan. Tänään mulla on ihan mahtava ”uusi pää”, kiitos! Mukavaa oli myös, että tuoleja ei ole montaa, tila on rauhallinen!
Terkuin Sike

 

BD Roomista lähden aina ajanmukaisena! -Tuija